Geen Nederlands aan het Belgische Hof

Ik ben zelf allesbehalve een flamingant, maar ik vind het wraakroepend dat de taal van de meerderheid van de bevolking niet in gebruik is aan het hof. Nederlanders begrijpen niet dat wij dat pikken.

Royalty-watcher Jan Van den Berghe, geïnterviewd door Jan Antonissen in Humo van 25 oktober 2005

Reacties

#15582

Joe

 

In hetzelfde interview insinueerde Van den Berghe in weinig omfloerste termen dat Boudewijn wellicht homo was, en Filip is dat misschien ook.
Tja, moeilijk te zeggen, want zowel Bo & Fab als Fil & Mathilde gedroegen/gedragen zich in het openbaar als een rasecht kirrend tortelduivenkoppeltje. Maar stel je zelf eens in de plaats van een conservatief godsvrezend koningshuis en de troonsopvolger is toevallig homo, laat je er hem voor uitkomen, of zet je een ganse show op? Keuze is rap gemaakt.

#15585

Cogito

 

Dadelijk ook nog incest en pedofilie ts nonkeltje boudewijn en flupke. pffff....

#15593

Nicolas Raemdonck

 

Je kan moeilijk een commissaris naar het koninklijk paleis sturen om dat te gaan controleren. Zolang Albert Nederlands spreekt in het openbaar is dat meer dan voldoende.

#15595

Sally Mens

 

Ach @Jan Van den Berghe, u hoopt dat Nederlanders dat niet normaal vinden. Maar leest de discussie tussen Nederlanders op Wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wik...). Neen, in Nederland begrijpt men echt niet zoveel van de wereld, hoor!

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.