Google Search Cloud

Ongeveer de helft van alle pagina-opvragingen op deze weblog worden veroorzaakt door bezoekers die hier via Google terechtkomen. Maar waarop zoeken die mensen dan als ze hier terechtkomen?

De populairste Google-landingspagina op LVB.net is een oud blogartikel over luchtfoto's. Nogal wat mensen lijken dus op zoek naar informatie over luchtfoto's, en komen dan op deze blog terecht. Google Search Cloud is een tool dat visueel de zoekwoorden laat zien die bezoekers in Google hebben ingetikt om op die pagina terecht te komen.Bovenstaande "searchcloud" werd berekend op basis van de server-logfiles tussen 1 juni jongstleden en vandaag. De top-20 van de populairste Google-landingspagina's op LVB.net tussen 1 juni en vandaag vind je hier, met aanklikbare links naar de populairste artikels. (hat tip: Philipp Lenssen)Reacties

#29390

ddvvrr

 

Op het eerste gezicht niet evident om te doen voor je eigen blog als je niet op je eigen apache draait... Maar ik ben dan ook maar een relatieve leek.

---------
http://lapsusnivium.blogspo...

#29392

LVB

 

En voor de cijferfreaks: de grootte van de access-logfile van 1 juni tot nu bedraagt 1,8 gigabyte. Dààrom duurde het genereren van die tagcloud 486 seconden.

#29427

Briggs

 

no comprendo

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.