Wheeler, McCain en Abramoff

(...) Want dit is nog maar het openingssalvo van de linkse media. Ze hebben nog heel wat meer munitie in petto, en niet alleen maar mooie vrouwelijke lobbyistes. Heb je ooit gehoord over een bank die miljoenen dollar leent aan een politicus, met de lijst van zijn donors als onderpand? Niemand had daar ooit van gehoord, tot McCain met zijn campagne diep in de schulden en geen geldschieters, de Fidelity Bank & Trust onder druk zette om hem 3 miljoen dollar te lenen in november jongstleden.

Ze zullen het Keating Five-schandaal terug opvissen (...). En als ze wanhopig genoeg zijn, zullen ze misschien zelfs aan het licht brengen hoe hij Jack Abramoff pakte uit wraak omdat Jack het lobbywerk had afgepakt van [McCain's] voormalige medewerkers die lobbyist werden, in de tijd toen McCain voorzitter was van het Indian Affairs Comité van de Senaat. (...)

Een slimme, sluwe politicus zou elk van deze beschuldigingen op efficiënte wijze weten af te weren, op een manier die hem geliefd maakt bij conservatieven die hem dan te hulp zouden schieten. (...) Deze schandalen zijn een gelegenheid voor McCain om bij conservatieven enthousiasme en passie te creëren (...)

Jack Wheeler in To The Point News, 21 februari 2008Reacties

#59962

Cogito

 

...dan heeft Ron Paul misschien tóch nog een kans? (grapjeuh :-)

#59968

mrtos

 

Dit kan slechts het openingssalvo tegen McCain zijn - maar tegen Obama is het eerste echte schot nog niet gelost. Een beetje foefelen met een schoon madam is 1 ding, maar zoals Obama campagnekantoren hebben waar de beeltenis van Che tegen de muren prijkt, dat lijkt me nog wel wat zwaarder te verteren voor de Amerikaanse kiezer. Als ze het van linkse kant smerig gaan spelen, zal het volgens mij Obama zijn die aan het kortste eind trekt. De tegenaanvallen over zijn moslim-zijn, zijn extreem-linkse connecties, en dergelijke meer, zullen dubbel zo hard aankomen als aanvallen tegen McCain over geknoei met lobbyisten.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.