Agenda

Van 4 tot en met 7 maart neem ik in Washington DC deel aan Drupalcon, een conferentie over Drupal.

Van 11 tot en met 12 maart neem ik in Austin, Texas deel aan Pubcon South, een conferentie over alle aspecten van online business, georganiseerd door Brett Tabke, stichter van WebmasterWorld.

Van 13 tot en met 17 maart neem ik in Austin, Texas deel aan SXSW (spreek uit: "South by Southwest") Interactive, een conferentie over nieuwe media.

Op 21 april om 19 uur spreek ik op het seminarie "Online branding & web 2.0" van de Stichting Marketing over "Het merk 'Obama' op Web 2.0 tijdens de verkiezingscampagna van 2008". Locatie: auditorium van de Roularta Media Group, Zellik. Mijn presentatie wordt gevolgd door een panelgesprek tussen Erwin Knuyt (Insites Consulting), Bart De Waele (Netlash) en Philippe Borremans (IBM), gemodereerd door Stijn Vercamer (Corelio).

Op 6 mei neem ik deel aan het seminarie "Onzichtbaar Leiderschap" in het Kursaal van Oostende. U mag nadien een verslagje verwachten op mijn blog.

Reacties

#77188

joe

 

heb je al een hotel in washington? sofitel lafayette is anders super. gelegen op een blokje van het witte huis, dus op ongeveer een kilometertje van convention center, maar taxi's zijn goedkoop.
en vergeet niet dat het museum van american history (op de mall) pas heropend is. met de authentieke stars en stripes vlag!

#77191

LVB

 

@joe: Bedankt voor de tips. Een goed én betaalbaar hotel vinden in Washington viel niet mee, ik lees namelijk ook de customer reviews en die waren ongelooflijk negatief bij heel wat bekende hotelketens in DC. Uiteindelijk heb ik een kamer geboekt in "Donovan House - A Thompson Hotel". Wel aan een merkelijk lager tarief dan wat officieel getoond wordt.

#77205

tdskate

 

Ok. Ik ben officieel jaloers.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.