Bush zelfmoord censuur!Dat "Globe", een Amerikaanse tabloid die van sensatie leeft, schrijft dat George W Bush zelfmoordneigingen heeft, hoeft niet te verbazen en is niet erg geloofwaardig.Dat de website van de tabloid na de verspreiding van dit gerucht op internet plots "niet beschikbaar/in opbouw" blijkt te zijn, wekt dan weer wel verbazing. Webserver overbelast? Uit de Google Cache worden we ook al niet veel wijzer.

Reacties

#77219

mordecai

 

De webserver van http://www.americanmediainc... is alvast nog niet 'overbelast'.

#77223

Huug

 

Of het nu waar is of niet niet het zou me geen zak kunnen schelen dat Bush de hand aan zichzekf slaat. Had hij trouwens al véél eerder moeten doen, de stomme lul.

#77228

oxbow

 

"Boozing Camilla" heeft anders ook een hoog "lol"-gehalte

#77229

LVB

 

Om nog maar te zwijgen van de foutieve term "vleesetend virus" bij Michael Jackson (het is een bacterie, geen virus, maar virus klinkt natuurlijk nog zoveel onheilspellender).

#77230

Bompa

 

The same goes for you Hugh.

#77232

Karel Jansens

 

De fout in de Mikhael Al-Jaxon headline is niet de bacterie, maar het werkwoord: Het moet "is" zijn ipv "has".

#77239

Cogito

 

Insgelijks Huug. Net als jou geliefde Oboemboela die blijkbaar nog stommer is dan Bush, niet wetende dat de Belg Lenoir en de Duitser Karl Benz de automobiel hebben uitgevonden en niet "America".
http://www.autoevolution.co...

#77295

LVB

 

Ha, de aap komt uit de mouw. De site ligt plat, niet omwille van het "suicidal Bush" verhaal, maar omwille van het "Obama gay scandal" verhaal.

http://radicalfilms.co.uk/2...

#77365

joe

 

toen ik tijdens de verkiezingen in usa was hoorde ik steevast dezelfde verhalen van "zij die het kunnen weten" : obama had een affaire met een campagnemedewerkster, en laura bush wil zo snel mogelijk van den doubleyou af.

ja, cogito, als het over auto's gaat ben je blijkbaar nogal gevoelig hee jongen. maar dankzij mijn repliek op je lenoir heb je nu ook over het bestaan van karl benz gehoord, je vermeldt hem nu al in 1 zin met lenoir. waar ik al niet goed voor ben!

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.