Rwina.com, extreem-rechtse of extreem-linkse provocatie?
Blijkbaar zijn er nogal wat Zatte en andere Vrienden die zich laten vangen, en die nog niet doorhebben dat Rwina.com, een website van "het leger der verworpenen die Vlaanderen op weg willen helpen om een Arabische provincie te worden" en die "door middel van enkele voorlopige cellen de gewapende strijd in Vlaanderen willen doen ontvlammen", volledig fake is.

Het ligt er zo vingerdik op, het Nederlands is te perfect, een deel van de terminologie komt niet van islam-insiders maar lijkt afgekeken van autochtone radicale antifa's, en het is overduidelijk geschreven met de bedoeling om te provoceren. Als dat geen hoax is... Een provocatie van één of ander extreem-rechtse groupuscule om het gevaar van het moslimfundamentalisme kunstmatig uit te vergroten, of een provocatie van extreem-linkse antifa's die de paranoia van de bange blanke man willen aantonen via de schuimbekkende reacties die deze site veroorzaakt?

Het ligt er zo vingerdik op, het Nederlands is te perfect, een deel van de terminologie komt niet van islam-insiders maar lijkt afgekeken van autochtone radicale antifa's, en het is overduidelijk geschreven met de bedoeling om te provoceren. Als dat geen hoax is... Een provocatie van één of ander extreem-rechtse groupuscule om het gevaar van het moslimfundamentalisme kunstmatig uit te vergroten, of een provocatie van extreem-linkse antifa's die de paranoia van de bange blanke man willen aantonen via de schuimbekkende reacties die deze site veroorzaakt?



dof
Maar alleen omdat het "erover" is en weinig subtiel is lijkt me nog niet voldoende om het idee dat het om een "provocatie" ter rechterzijde gaat te onderbouwen.
Kijk ook eens naar de site van Ertan, de internetstookturk:
http://www.geenstijl.nl/mt/...