Nieuwe bloggers

Wie zei er daar ook alweer dat er in België zo weinig bloggende CEO's zijn, en dan nog enkel van kleine of middelgrote bedrijfjes? Bruno Segers, CEO van Microsoft België, blogt sinds 1 april a rato van 1 artikel per dag. In het Nederlands! Wat houdt Bill Gates nu eigenlijk nog tegen om ook met een blog te beginnen? (hat tip: Tom Mertens)

Jos Ghysen, eigenlijk al decennia geleden een audioblogger avant-la-lettre met radiocursiefjes als "Het Schurend Scharniertje", is ook aan het bloggen geslagen.. Af en toe blogt hij zelfs via video. Hij is al een paar maanden bezig, maar ik heb hem pas nu ontdekt via een link bij Michel Vuijlsteke.


Ook bij Knack zijn ze al een paar weken aan het bloggen. Weliswaar zonder RSS-feeds en met een nogal onduidelijke link- en navigatiestructuur, maar er zitten toch enkele volgens mij interessante stemmen tussen: economist Johan Vanovertfeldt, bioloog Dirk Draulans en lifestyledame Tessa Vermeiren. Het is niet zeker dat de drie vorige links ook permanente links zijn naar die drie blogs, zo onduidelijk is de structuur wel, dat je niet weet of je naar een artikel linkt dan wel naar een blog. Maar verdorie, waar blijft Koen Meulenaere?

En voor wie dat allemaal te banaal vindt, is er nog Brigitta Callens. Zij heeft het op haar blog over de relativiteitstheorie en de quantummechanica.

UPDATE: Ik ken Bruno Segers inderdaad vanuit mijn studententijd, toen wij op dezelfde gang zaten op Studentenhome Terbank. Ik wou daar wat discreet over blijven op mijn blog, maar ik zie dat Bruno het zelf bekend maakt op zijn blog.

Reacties

#19131

Jöe

 

Ik vraag me af wie er geinteresseerd is in zo'n pseudo als Meulenaere. Ik vraag me nog meer af wat ie ons te vertellen heeft.

La Callens is tenminste nog grappig op haar manier. En dan die reacties:

"
Zeer mooie foto met, hoe kan het ook anders, een zeer knap snoetje.
Dat in combinatie met je karakter maakt van jou een droomvrouw waar menig man enkel van kan dromen.
Ja, ook ik...

Geplaatst door: Pimme | 30/03/06 om 04:00
"

#19158

Francis

 

WAAR BLIJFT KOEN MEULENAERE !