Weblog van het jaar

Tiens, LVB.net staat op de shortlist voor "weblog van het jaar" bij De Standaard Online. Stemmen kan hier, maar je moet blijkbaar wel een geregistreerde gebruiker zijn bij DSO.

Ook Clickx Magazine hield de voorbije weken een weblog-competitie, waar fotoblog Wereldkeuken als winnaar uitkwam. Bij deze mijn felicitaties aan alle winnaars. Mijn citatenblog startte ik destijds op na het zien van het intussen opgedoekte "Het Citaat van Kaat", zusterblog van "De Wereld van Kaat", de nummer twee uit de Clickx-competitie. Ik vind het wel vreemd dat er zo weinig quoteblogs bestaan in de wereld.


Reacties

#16456

Tanguy Veys

 

Ik heb gedaan wat ik moest doen.

#16458

Wouter

 

Een interessante "quoteblog" maar niet echt een blog is http://www.directe-democrat... met vrijwel alle vlaamse krantenartikels over directe democratie en vele artikels over vrij spreekrecht.

#16461

Francis

 

Ik doe niet mee aan eindejaarslijstjes ..

#16464

Nicolas Raemdonck

 

Ongelooflijk, de lezers van de standaard zijn toch ook wel een stuk conformisme: Bono, Tom Boone, Yves Leterme, Naimi Amal Tsunami,als koplopers. (terwijl die zich wel voordeel einde 2004!) Hoe saaier kan het wel worden...

#16469

BlauwVoet

 

Inderdaad, 't zal te voorbarig zijn, en conclusies trekken uit derelijke lijstjes en bijhorende percentage zal zeker niet wetenschappelijk zijn maar ... als nu al blijkt dat het merendeel van de 'De standaard'-lezers toebehoren aan het oer-progressieve linkse-domoren segment van onze maatschapij , welja ... dan weet ik het ook niet meer.