S-Televisie

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de Bekende Vlamingen (BV's) die onze tv-schermen teisteren, komt er vanaf 18 september een nieuw kanaal beschikbaar: S-televisie. Gespecialiseerd in showbizz-nieuws. 24 uur per dag op de analoge kabel bij Interkabel, en vanaf 8 november digitaal bij Telenet Digital TV. 's Morgens, 's middags en 's avonds ook telkens één uur op het mozaiekkanaal van het analoge Telenet-aanbod. Niet bij Belgacom TV en niet bij TV Vlaanderen. Aan het roer van initiatiefnemer Vlamex NV staan Marc Hallez en Peter Labens, beiden al meer dan tien jaar actief in de mediawereld. De uitzendingen worden geproduceerd in de studio's van AVS in Flanders Expo te Gent.Een aantal gezichten die vorm zullen geven aan S-Televisie zijn te zien in dit promotiefilmpje dat hier in primeur verschijnt. Toevallig ken ik programmadirecteur Steven Dujardin al van in de tijd toen hij nog op de middelbare school zat en al radioprogramma's maakte. Op de website van S-televisie lees ik dat er, parallel aan de tv-uitzendingen, ook een radiokanaal komt met 100% hits uit Vlaanderen en Nederland.

Reacties

#26933

Ernesto

 

Waarom moet dat in het Engels (weeral)? Bestaat het doelpubliek uit Engelstaligen die geinteresseerd zijn in het Vlaamse BV-wereldje?

#26935

Rick

 

't Zal lang duren voor lokale politici/BV's er megasterren à la Tura en Wally vervoegen.
Alle dagen Knokkese toestanden, dit wordt wat...

Ze zullen vlug de 01.10 mainstream moeten volgen.

#26950

Jöe

 

Niet op TV Vlaanderen? Kan me niet bommen, over enkele weken gooi ik Telenet buiten (inclusief dat vermaledijde bakske dat altijd hapert)en bekijk ik alles via de schotel.

#26960

Eric Jans

 

B... B-B... B-BB-B-BBR... B-BRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!

#26964

Jöe

 

Gaat het een beetje, Eric? En mag ik zo vrij zijn om te vragen wat je kotsstraal heeft veroorzaakt? Toch niet de royalistisch-belgicistisch klinkende namen "Hallez" en "Dujardin" ?

#26966

Eric Jans

 

@ Jöe:

Ik dacht: 'nóg meer van hetzelfde' (brood en spelen) en heb het er dus op z'n boeddhistisch-therapeutisch even uitgebraakt.

Royalistische Belgicisten vind je vooral op het paleis en die proberen tegenwoordig inderdaad de 'Flemish celebrities' als troffeeën rond zich te verzamelen. 't Is vér gekomen: het koningshuis loopt Vlaamse zangers achterna (pc zónder uitzondering: oh toeval!) . Hoeveel dieper kun je zakken?

En nu gaat dat ook nog 7/7 & 24/24 worden uitgezonden?

BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!

#26980

Jöe

 

Eric: Doe Maar zaliger zong ooit "Hee, er zit een knop op je T-Vee, die helpt je zo uit de puree..."
Doen ! Tenzij braken je hobby is.

#27092

Eric Jans

 

@ Jöe:

Wees gerust: uw goede raad blijft opgevolgd en hopelijk ook nagevolgd!

#27980

zoe vanoverbeek

 

S televisie is echt geweldig. Als je kijkt hoe de story en de dag allemaal massaal gekocht wordt, dit wordt massa's goe man!!!!!