Win een gepersonaliseerde iPod Shuffle

Op de foto's hieronder ziet u de nieuwe versie van de iPod Shuffle. Nog kleiner dan de eerste versie. Een prachtig staaltje van miniaturisatie en productdesign uit de laboratoria van Apple.

  

 

 

In de webwinkel van Apple worden gepersonaliseerde versies verkocht van de iPod Shuflle. Hierboven ziet u de tekst "LVB.net" gegraveerd, maar straks kunt u er hier één winnen (waarde: 89 euro) met uw eigen naam erop (maximaal 38 tekens), of die van uw geliefde.

Wat moet u doen om te winnen? Het komt erop aan de beste slagzin, ondertitel, slogan of tagline te bedenken voor deze weblog. De slagzin moet op een kernachtige manier de essentie van deze weblog samenvatten. Momenteel ziet u bovenaan rechts op elke pagina van deze weblog nog staan "LVB.net - de weblog van Luc Van Braekel", maar dat wil ik in de toekomst veranderen. Mijn naam zal nog wel ergens terug te vinden zijn in één of ander kadertje op de pagina, maar de slagzin zou moeten samenvatten wat er speciaal of uniek is aan deze weblog.


Een paar voorbeelden van slagzinnen:

LVB.net - meningen die u elders niet leest
LVB.net - uw tegengif voor de mainstream media
LVB.net - berichten over media, technologie en politiek vanuit het Texas van Vlaanderen

Die klinken allemaal zeer melig, en daarom doet u het straks natuurlijk véél beter.

Hoe gaan het in zijn werk?

Faze 1: van 27 november tot en met 9 december kunt u uw slagzinnen insturen.
Inzenden gebeurt via een speciaal daarvoor voorzien webformulier.
Uw inzending wordt pas ontvangen door de server indien de boodschap "inzending geslaagd" verschijnt.
Het aantal inzendingen per persoon is onbeperkt.
U moet een geldig e-mail adres opgeven. Voor de rest mag u uw echte naam of een nickname opgeven.
Voor het geval u zou winnen, kunt u in deze faze al uw postadres en uw personaliseringstekst ingeven, maar dit is niet verplicht (zie verder).

Faze 2: van 10 tot en met 16 december kunt u stemmen over de inzendingen.
Deze "publieksprijs" heeft een louter indicatieve en adviserende functie.
De winnaar van de "publieksprijs" wint niets, behalve een eervolle vermelding.
De ingezonden slagzinnen worden ter evaluatie aan de bezoekers voorgelegd. De namen of nicknames van de inzenders blijven verborgen.
Obscene, beledigende, onzinnige of ongepaste slagzinnen kunnen door mij verwijderd worden uit de lijst die aan de bezoekers wordt voorgelegd.

Faze 3: op 17 18 december kies ik de winnaar.
Ik kies de winnende slagzin in functie van de geschiktheid als ondertitel voor mijn weblog.
De bedenker van de door mij gekozen slagzin wint de gepersonaliseerde iPod Shuflle.
Diezelfde dag maak ik ook de winnaar van de publieksprijs bekend.
Misschien stemt mijn keuze overeen met die van de publieksprijs, maar misschien ook niet.
Indien geen enkele slagzin mijn voldoening kan wegdragen, dan gaat de iPod Shuflle naar de winnaar van de publieksprijs.
Een lijst van alle inzenders (nickname of naam naargelang wat opgegeven werd) wordt bekendgemaakt, eventueel gelinkt naar de weblogs/websites van de betrokkenen. Eventueel wordt de naam/nickname ook vermeld in de lijst van alle ingezonden slagzinnen.
Indien de winnaar nog geen postadres en personaliseringstekst heeft opgegeven (in faze 1) en niet binnen de 48 uur reageert op mijn vraag daarnaar, dan gaat de prijs naar de winnaar van de publieksprijs. Indien die ook onbereikbaar is of niet reageert, naar de nummer twee van de publieksprijs. Enzoverder.

Nog een paar opmerkingen:
De winnaar doet afstand van alle rechten op de door hem bedachte slagzin.
Ik kan de gekozen slagzin naar eigen goeddunken wijzigen en vertalen, en ik ben uiteraard niet verplicht om hem ook effectief te gebruiken.
Indien meerdere inzenders dezelfde slagzin hebben ingestuurd, en die slagzin komt als winnaar uit de bus, dan wint de persoon die deze slagzin het eerst heeft ingestuurd.

En nu: inzenden, die slagzinnen!

Reacties

#32440

Huug

 

Met LVB ben je altijd mee! ;-)

Toemme, verkeerd formulier!

#32441

Briggs

 

LVB gebeten om te lezen :) Te voorspelbaar? Hmm, Lees LVB en win een Aston Martin DB9? :)

#32446

Maarten Schenk

 

LVB.net: Gebeten om interessant te zijn!

#32454

ivanhoe

 

Zag al een tijdje reclameboodschappen voor de ipod shuffle op deze blog...reclame overeenkomst met Apple Luc?

Nu heb ik daar absoluut niets tegen (en ik doe zeker mee), maar een "ik mag van apple een ipod weggeven" indien het het geval zou zijn dat je hem krijgt in het kader van een overeenkomst zou ik wel weten te appreciëren. Verborgen reclame heb ik altijd "sneaky" gevonden.

#32457

LVB

 

ivanhoe: Ik betaal die iPod Shuffle uit eigen zak, en ik krijg daar 6% commissie op ten opzichte van de officiële prijs van 89 euro. Die iPod kost mij dus netto 83,66 euro.
En die iPod op de foto heb ik ook zelf gekocht, met maar 2% commissie.

En ja, ik vind vragen als die van jou in principe ongepast en aanmatigend. Maar dat is mijn hoogst subjectieve mening.

Als ik ooit in jouw woonkamer kom, ga ik ook niet vragen "Gratis tapijtje gekregen van Lano, Ivanhoe?"

#32458

Karel Jansens

 

"Ivanhoe" geeft dan ook geen tapijtje weg om naamsbekendheid te genereren.

Ik vind het dan ook ongepast en aanmatigend dat gij "Ivanhoe"'s vraag ongepast en aanmatigend vindt. En dat is dan weer mijn mening...

#32460

ivanhoe

 

Mijn excuses dan Luc, het was maar een vraag, was niet de bedoeling om aanvallend over te komen. Ik zag de ads over de ipod shuffle, las het artikel en legde gewoon de logisch lijkende link.
In het kader van de fantacampagne speelde je 100% open kaart, en vroeg me af of dit iets soortgelijks was, dit blijkt dus niet zo te zijn. Al die cijfermatige details hoefden zelfs niet. Maar toch bedankt voor de duidelijkheid.

En de vergelijking met het tapijt loopt enigszins mank is mijn hoogst subjectieve mening. Als je op je blog zelf constant (terechte) kritische vragen stelt over andere media, kan je ze zelf ook verwachten natuurlijk. Zeker in tijden waar er heel wat te doen is rond het al dan niet mixen van redactie en reclame. Sorry, Luc, die kritische houding tov media heb ik van u geleerd ;-)

Indien ik ooit een "hobby"-blog zou starten over vloerbekleding, er ads over Lano laat op verschijnen en wat later een gratis Lano-tapijt zou weggeven, dan zou ik teleurgesteld zijn in het niveau van mijn lezers indien ik geen kritische vragen daarover zou krijgen. Zeker wanneer ik ervoor meerder malen zelf opgeroepen zou hebben om kritisch te zijn tov vloerspecialisten.^

Ik heb weeral veel te veel getypt. Ik zou tot slot willen benadrukken dat ik uw ipod-actie heel sympathiek vind (zeker nu dat ik de context ken van die actie). Wetende dat een blog geen goudmijn is vind ik dat het u siert dat u tijd en geld steekt in uw "community." Zelfs indien uw actie vooral gebaseerd zou zijn op economische gronden (wat Karel Jannssens suggereert en wat ik persoonlijk durf betwijfelen).

#32484

VI

 

Mijn aandelen in AAPL kunnen er alleen wel bij varen. Trouwens tof om te zien dat een product als de Shuffle zoveel bijval ging krijgen, ik dacht dat het een zijproduct ging zijn en nu blijkt het nog beter te verkopen dan zijn broertjes.
Ivanhoe: Als je een goede slagzin hebt, krijg je een gratis Shuffle. Wat kan je daar nu tegen op hebben. Uitbuiting van de creative class?
Merchandising, product-placing en nog-van-dat zorgen ervoor dat je gratis TV, radio, blogs, internetgazet, shampoo, enz. krijgt. Enkel de linkse rakkers die de behavioristische visie hebben dat een mens niet kan kiezen (dat gekozen wordt voor hem), hebben daar iets tegen.
Leve de commercie! Als de Luc teveel geld op mijn rug verdient, ga ik wel op een ander...

#32485

LVB

 

Ter info: in de eerste 24 uur zijn er precies 24 inzendingen van 13 verschillende inzenders binnengekomen.

#32496

dM3

 

LVB: God weet waarom.

#32497

dM3

 

LVB: omdat de wereld naar waarheid snakt.

#32498

Jöe

 

ik twijfel tussen "rechts en toch leesbaar" en "rechts voor de gaap"...

#32510

Briggs

 

LVB: de vrees van alle linkiewinkies. Argh,matey :p

#32524

Jöe

 

je moest hun tanden eens horen klapperen van de schrik!

#32707

Yuri Maanzand

 

'LVB.net - Ik weet het eigenlijk ook niet'

#35650

Dennis

 

LVB - Op de eerste Tree

#35654

Joe

 

LVB
Op de eerste Tree
Niet te lezen op de plee
Tenzij met een draagbare peecee
Maar voorzie dan in de muur een stopcontact
Of je batterij is leeg voor je bent uitgekakt

(applaus)

#64261

leroy

 

LVB-niemand kan er zonder mee

#77521

sophie

 

LVB.net
Vrij zijn is onze specialiteit