Parlement werd misleid

Gezien de uitspraken van Abou Jahjah vooraf en achteraf, is het duidelijk dat het om opzettelijke misleiding van de Conferentie van Voorzitters gaat. Op zichzelf is er niets mis met een conferentie over de behandeling van Palestijnse gevangenen, net zoals dat het geval is met de kritiek op de Amerikaanse gevangenis Guantanamo. De deelname van prominente Hezbollah-leden is wel een probleem. Deze organisatie strijdt voor de vernietiging van een bevriend en door de internationale gemeenschap erkend land en wordt rechtstreeks gefinancierd door de Iraanse religieuze dictatuur die hetzelfde programma heeft.

Dat vertegenwoordigers van de terreur optreden in het hart van de democratie, met medewerking van een democratische partij, is schokkend.

De vrienden van de terreur steken deze week trouwens een tandje bij. Ze organiseren vier dagen lang steunbetogingen tegen de uitlevering aan de VS van de veroordeelde terrorist Trabelsi op de meest symbolische plaats van het Belgisch gerecht, aan de trappen van het Brusselse justitiepaleis. Het is nu waarschijnlijk wachten op de eerste betoging van de vrienden van Osama Bin Laden.

Luc Van der Kelen in Het Laatste Nieuws, 16 december 2008

Reacties

#73311

Bompa

 

Is het de kerstperiode of de zgn. recessie, maar ik heb de indruk dat laksheid en loomheid in alle lagen is binnengeslopen,... en dan zwijg ik nog over de onze emotionele minister van justitie.
Kent er iemand een verband tussen Dirk Van der Kelen en de auteur van dit stukje?

#73352

fieseler

 

Van Der Kelen is medeplichtig aan de semantische kaping door machtsconsoliderende krachten van woorden zoals daar zijn: "democratie" , "racisme", "fascisme", "verdraagzaamheid", "jongeren", enz...hij moet dus nu niet flauw doen over een partij die onder het deken van bovenvernoemde verkrachte begrippen haar ware "democratische" gelaat laat zien...