Prins Laurent wou moslim worden

[V]olgens Noël Vaessen heeft Laurent - voor hij bij Père Gilbert terechtkwam - overwogen moslim te worden, vooral om zijn familie te pesten. 'Hij had het plan opgevat om met een vrouw uit Mauritanië te huwen, de dochter van de nummer twee daar. Een zeer rijke vrouw. Hij zou vervolgens ongetwijfeld de Koran hebben gebruikt voor politieke doeleinden. Hij vond het statuut van de koning van Marokko op zijn maat gesneden. België heeft een half miljoen moslims, redeneerde Laurent. Door zelf moslim te worden, zou hij alvast de prins van de Belgische moslims worden. De familie van die vrouw in Mauritanië was niet opgezet met het voorstel van Laurent en het huwelijk ging niet door.'

Knack.be, 5 mei 2009

Reacties

#80246

Herteleer

 

Hilarisch! Laurent die vast met de ramadan, zich 5x daags naar mekka zwiert en op 21 juli 'Allah Akhbar' roept als de enthousiaste menigte hem begroet, om dan nadien met zijn snelle wagen en vrouw met wapperende hoofddoek de Wetstraat door te scheuren.

#80250

dendof

 

"om zijn familie te pesten"

Waarom dan niet republikein worden?

#80253

Cogito

 

Da's de volgende stap dof.

#80291

A.Rouet

 

Afgelopen vrijdag gespot bij optreden van Lily Allen in AB 'als een Panamarenko achter in de zaal' (naar Stijn Meuris): P.L.

#84898

A.Rouet

 

Van jullie lvb.net correspondent ter plaatse:

Gisteren omstreeks 15.00 uur zit ik op het terras van Den Engel op de Antwerpse Grote Markt en wie komt daar aangefietst? Juist ja Prins Laurent en bont gezelschap. Hij drinkt er een cola met een rietje gaat even apart staan gsm'en en zegt 'neen, maar toch vriendelijk bedankt' tegen me nadat ik hem aan ons tafeltje uitnodig voor een drankje.
Aansluitend heeft hij, binnen mijn gehoorsafstand, een houterig vlotte babbel met een familie die met hem op de foto wil en mag. Colloque singulier natuurlijk.

#84900

Cogito

 

"Neen, maar toch vriendelijk bedankt" in 't Frans natuurlijk, na een dito uitnodiging.