Werd Air France-vlucht gesaboteerd?

Reacties

#82780

traveller

 

Dat was wel mijn eerste reactie. Ik heb tientallen vluchten in slecht en zeer slecht weer mee gemaakt plus bliksem die het vliegtuig raakte zonder het minste grote gevaar. Je wordt wel door elkaar geschut, en hoe, maar niet voldoende om te crashen.

#82786

Cogito

 

3 pitotbuizen die het *alledrie* tegelijk begeven?
En de Fransen die met *atoomduikboten* en de helft van de rest van hun leger en alles achter één zwarte doos aangaan?
Amai.
Amai zeg ik.
Amai.

#82848

joe

 

eerst: luieter met argwaan naar wat ze zeggen op russia today. dat is pas een propagandazender. hoe ze de russische verkiezingen verslagen hebben en hoe ze nog altijd over beslan praten: huiveringwekkend. hun agenda is simpel: allez westerlingen komt toch investeren in ons leuke landje vol mogelijkheden.

verder (niet uit russia today maar elk news agency nu): ze hebben op de passagierslijst van AF 447 twee namen gevonden die zouden "overeenkomen" met 2 radicale moslims. zaten die toevallig braaf op de vlucht naar frankrijk? is het een zoveelste dwaling van namen linken? of waren het toch terroristen die de hand in de crash hadden?

#82849

LVB

 

Overigens, van alle terroristische acties die met vliegtuigen te maken hebben, maakt zelfmoordterrorisme een zeer klein percentage uit. Voor 11/9/2001 was de typische piste waar de veiligheidsdiensten rekening mee hielden: een bom in de bagage, maar zonder dat de daders zelf aan boord van het vliegtuig zaten.

Wie bij de combinatie "terorisme + vliegtuig" als eerste reactie kijkt of er radicale moslims op de passagierslijst staan, focust slechts op een klein deelaspectje van mogelijk terrorisme.