LVB.net sprak met Mark Peeters

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de historische maanvlucht van Apollo 11 had ik een telefoongesprek met ruimtevaartontkenner Mark Peeters. Beluister hier de opname:

[AUDIO]

Reacties

#85036

A.Rouet

 

waregem we have a problem

#85037

joe

 

the lunatics have taken over the asylum.....

#85053

Cogito

 

Marc Peeters is niet maffer dan pakweg Panamerenko. Bovendien is wellicht zelfs zijn kunst niet van lichter allooi.

Gsm-masten ipv sattellieten voor het GPS-systeem haha.

#85056

Steven Devijver

 

Numerologie, fantastisch interview.

#85067

Mark Peeters

 

Het breken van de "pols" van Leip-heimer en de "pols" van de paus (op 16-7-2009) is een mooie knipoog naar mijn voorspelling die ik nu al meer dan één jaar doe....
nl. "de MOON-WALK van ARM-STRONG" gaat "dood" zijn op 21-7-2009...

Arm-strong zei: "A small step for a man, a giant LEAP for Mankind"... en dus moest de "arm van Levy LEIP-heimer" ver-stuikt worden, zodat hij zijn "heimelijke levitatie in de rangschikking" moest stoppen... en op dezelfde manier moest ook de paus toegeven dat zijn rechter-arm NIET MEER STERK was (...ook een verstuikte pols)...

Bemerk hoe mijn vorige geluids-opname (nl. de rechtstreekse confrontatie tussen mij en Frank deWinne op radio-Scorpio) door LVB op zijn site "LVB.net" was gezet op 1-4-2005 om 01:04u
http://lvb.net/item/971
en dat toenmalige Johannes-Paulus-2 officieel de dag erop (2-4) ook dood was "gevallen" en daarna naar de hemel was gegaan via de "klassieke levi-tatie"...

Als LVB de moeite had gedaan om de huidige geluids-opname (van 14-7-2009) op 16-8 op zijn site had gezet, was "deze kwestie ook zeer goed tot zijn recht gekomen...)

Blijkbaar kunnen de mensen van de "oude hemelvaart" niet nalaten van zichzelf in de kijker te zetten bij de verjaardagen van de "nieuwe ruimtevaart"...

PS. Ik sluit niet uit dat de Belg MON-FORT zich NU "speciaal in de kijker" zal fietsen als drie-dubbele verwijzing naar de dood van de moon-walk van Wacko Jacko, en de moon-walk van Arm-strong en het einde van FORT-is, nl. mijn-FORT-was...

16-7-1917: dood van Tsaar NIColas
16-7-1945: eerste zogezegde atoom-bom
16-7-1969: eerste zogezegde vertrek naar de maan
16-7-1999: zogezegde ongeluk van de zoon van JFK
16-7-2009: vrijmaken van het "koude-oorlog-geld dat naar de maan" was... via de IJs-landse bank KAUP-TING...

PS1. Vanavond is er op de VRT: "MOON-SHOT", dit is dus wel verschillend van MOON-WALK...
Naar de maan pissen... is niet hetzelfde als op de maan pissen...

PS2. Zijn er hier op deze blog... nog mensen die WETEN dat de maanlanding echt is gebeurd...(bvb op basis van wetenschappelijke publicaties of echte metingen) ???

#85070

joe

 

Mark Peeters, je hebt hier schandelijk die andere Astana coureur genaamd LANCE Armstrong en zijn liefdadigheidsinstelling LIVE-strong (waarvoor de paus naar men zegt een dotatie van 25 Euro gedaan heeft) over het hoofd gezien.
en ivm die "klassieke levi-tatie"... wie was vroeger de baas van de toerdefrans? Levi-tan!!
en de laatste echte etappe van de tour is met aankomst op de mont ventoux, gekenmerkt door zijn MAAN-landschap!
en wat doen alle coureurs en wielertoeristen, inclusief bertje anciaux op die "maan"-ventoux terwijl ze rijden? af en toe eens goed pissen!

#85075

Karl

 

Cogito: zonder iets te betwisten over het bestaan van het GPS netwerk... met GSM masten kun je perfect trianguleren hoor. Al weet ik niks over de resolutie die je ermee zou kunnen bereiken.

#85093

Koen Godderis

 

En toch zijn er enkele zaken die vrij eigenaardig zijn aan die eerste maanlanding van 21 juli '69. Zo wapperde de Amerikaanse vlag in zijn volle glorie terwijl er geen wind is op de maan. Ook de verschillende lichtinvallen doen denken aan een opnameset in plaats van een buitenlucht opname. En waarom zou Frank Dewinne die meedoen aan het bedrog? Hij staat dichtbij onze politieke leiders. En zijn dat niet de grootste bedriegers uit de hele menselijke geschiedenis? Bedriegers waar onze kinderen nog zullen voor bloeden met een schuld per Belg eind 2009 van 40 000 euro.

#85096

LVB

 

@Koen Godderis: De mythbusters van Discovery Channel hebben in een vacuumkamer aangetoond dat de vlag daar langer blijft wapperen (als gevolg van bewering) dan in lucht:

https://www.youtube.com/watc...

#85097

Rick

 

@ Koen:

Uw dilemma mbt de amerikaanse vlag op de maan:

http://astroprofspage.com/a...

#85101

Karl

 

Of we wel of niet naar de maan geweest zijn, daar is denk ik geen discussie over. We zijn er geweest.

Of hetgeen het publiek ervan gezien heeft, enerzijds beelden vanop de maan of vanop een filmset, anderzijds of het publiek alle beelden mag zien, dat mag gerust in twijfel getrokken worden. Ik kan me goed inbeelden dat er een filmset klaar stond, ik beweer niet dat de beelden die we gezien hebben niet van de maan kwamen.

Reden waarom er mag aan getwijfeld worden is te verklaren naar aanleiding van de uitzending van 'the war of the worlds' en de paniek die erop volgde. Stel je voor dat er live beelden van de maan naar de huiskamers gestraald werden waar vanalles op stond dat kon geïnterpreteerd worden als was het van niet-aardse makelijk. Zeg maar gebouwen, ruimteschepen, artifacten... die niet door 'ons' werden gemaakt. Er is bij NASA een duidelijk protocol die het vrijgeven van dergelijke ontdekkingen moet kanaliseren zodat het publiek ervan wordt ingelicht zonder een schokeffekt teweeg te brengen.

Ik wil hiermee niet insinueren dat het hier om een complete fake aktie ging, enkel om een soort containment van eventueel schadelijke informatie. Daarrond wordt door ufo-crackpots al heel snel een web van conspiracy theories gesponnen dmv onweteschappelijke methodes.

#85117

Mark Peeters

 

@karl> Wel grappig dat er gisteren op de VRT te zien was dat "Armstrong en co" een UFO zagen boven de maan en dat ze dan besloten om erover te zwijgen...

@GOD-er-is> Heb je die 40.000 euro gecontroleerd? Het doet een beetje veel denken aan de omtrek van de aarde (nl. 40.000km) en ook de 40ste verjaardag van de maan-landing, en de 40ste verjaardag van de Gentse Feesten... en vooral... quarantaine, die nu van toepassing was bij de "Mexicaanse GRiaep", die nu ook BOOnen zou hebben getroffen, nadat ik op 3-7-2009 schreef: "Armstrong gaat BOONEN vreten op 21-7-2009..." (http://markpeeters.skynetbl...)

@luc> Inderdaad een bewegende vlag blijft langer bewegen in het vacuum, maar heb je een "echte meting of een echte publicatie waaruit blijkt dat men al ooit een snelheid heeft gehaald van 28.000km/u"?

@joe> Zeer goed, maar ik zou er nog aan toevoegen : "Astana is de hoofd-stad van Kazakstan, waar men dus heel het ruimte-vaart-geloof is begonnen...Een moderne CON-quis-TADOR..."

Het is zeer toevallig dat ik mijn pamflet van "http://markpeeters.skynetbl..." schrijf over "Maria-kerke op 8 km afstand ligt van de Pier van Oostende"... en dat er nu twee mensen sterven onder de tram in Maria-kerke... en dat er een kindje wordt gevonden in de vondelingen-schuif door MARIA PEETERS (en dat MOONica DEKoninck dan hierover op TV komt, terwijl er de onderbewuste suggestie hangt dat men beter de "pil" had gepakt...

#85199

De Staat

 

Le palais de Justice van Brussel is een ufo, het paleis van Laeken et het Atomium trouwens ook, eigen schuld, dikke bult, zei Leopold 2, un extraterrestre avant la lettre "wij hadden die negertjes toch gerust kunnen laten"
Aan het CVGK, dit is ironie.

#85223

RW

 

The Moon Landings: Fact, Not Fiction

http://www.wired.com/geekda...

De voetsporen die Armstrong niét op de maan zou achtergelaten hebben als ie er niet was geweest, zijn nog altijd zichtbaar op verse mapping-foto's.

#85224

LVB

 

En een link naar die "mapping-foto's" mag ook wel: http://www.nasa.gov/mission...

#85234

VUB

 

Plettinx.

#85288

Mark Peeters

 

Ik erken dat mijn GEWELD-ige voorspelling voor 21-7-2009 niet 100% is uitgekomen, maar toch...

http://markpeeters.skynetbl...

#85294

joe

 

Mark: wat was die voorspelling dan?
en, is dat waar dat Dirk Frimout wegliep toen je hem die vraag stelde over geloven in Sinterklaas? sjongesjonge, daar was ik graag bijgeweest!

#85442

Mark Peeters

 

joe: Enkel zijn vrouw was getuige...

Ik voorspelde dat Armstrong ging "sterven" op de verjaardag van de maanlanding 21-7-2009... en ik vermoed nu hij pas zal "sterven" op 25-7-2009... op het MAAN-landschap van de MOoN Ventoux met een knipoog naar het "natuurlijke sterven" van de "echte moonwalker" op 25-6-2009, juist één MAANd geleden...

http://markpeeters.skynetbl...

#85597

Peter Fleming

 

Lance heeft zijn derde plaats op de ventoux weten te behouden

#85662

Mark Peeters

 

Hij "stierf" bij de beklimming, maar de tegenstanders bleven zitten en daardoor blijft hij bij de bronzen medaille... het symbool van de aarde...
(goud=zon zilver=maan)

DUS: Armstrong "erkent" hiermee dat hij "op de aarde" is gebleven...

#86045

eddy daniels

 

Ik heb van 1993 tot 2003, toen ik nog hoofdredacteur was van Imediair, tientallen telefoongesprekken gevoerd met Mark Peeters, ik had hem zelfs een speciaal uur gegeven dat hij me mocht bellen, vrijdag na 17 u als onze eindredactie normaal achter de rug was en wij ons ontspanden. Ik heb me altijd kostelijk geamuseerd, stond vol bewondering voor zijn vermogen om verbanden te leggen op basis van semantische spelletjes maar heb hem natuurlijk nooit één moment ernstig genomen en dat ook gezegd. Hij bleef altijd heel hoffelijk al reageerde hij soms wel paranoia (hij belde uit telefooncellen want hij wilde zijn nummer niet laten traceren door de geheime diensten en wilde wel eens paniekerig reageren als er een flikkenwagen voorbij kwam; ik stelde hem steeds voor hem te bellen om hem de vijf-frankstukken te besparen, maar daar ging hij nooit op in). Ik vind hem een prachtige illustratie van essentialisme, zoals Popper dat noemt of van wat de middeleeuwers 'filosofisch realisme' noemden, het werkelijkheidswaarde toekennen aan woorden of definities. Hij heeft me gesterkt in de overtuiging dat je een begrip (of ideologie) nooit mag verabsoluteren en dat daarom de freedom of speech van essentieel belang is in een democratie. Als men hem namelijk verboden had zijn mening te verkondigen - zoals bijvoorbeeld gebeurt met holocaustnegationisten en men nu probeert met creationisten - dan had hij nu waarschijnlijk volgelingen rond zich gegroepeerd en een sekte uitgebouwd, terwijl hij nu blijft wat hij altijd graag geweest is: een roepende in de woestijn. In alle geval, dag Mark, blij dat het je goed gaat.

#86337

Mark Peeters

 

Ik vind het raar dat je niet meldt dat de politie met vijftien minuten heeft opgesloten in hun combi, omdat ik niet wilde melden dat ik met U had gebeld...
Ze brachten mij naar een huis en vroegen dan aan de bewoners of ik de gezochte dief was... en hielden me dan nog wat vast...

#86343

joe

 

"vrijdag na 17 u als onze eindredactie normaal achter de rug was en wij ons ontspanden."

wat mogen we ons hierbij voorstellen?

#86348

Cogito

 

Nooit overdag tijdens de kantooruren met Eddy gebeld Mark?

#86355

Mark Peeters

 

@cogito> Neen, waarom zou ik tijdens de uren moeten bellen?

Dit waren de reacties op een geschrift over mij door Eddy Daniels, waarin werd vastgesteld, dat de nodige snelheid van 28.000km/u, ook niet werd gehaald in een luchtledige buis...

http://www.geocities.com/Ca...