Stevaert, Fidel en Che

Steve Stevaert bezocht onlangs Cuba en chaperonneerde het België-bezoek van de communistische dochter van Che Guevara. De Vlaamse succespoliticus was amper opgestegen in Havana of de Cubaanse dictator veroordeelde een rij dissidenten tot levenslang. Stevaert zal beschaamd zijn over zijn Castro-passie. Laat het koketteren met seniel-links aan Kristien Hemmerechts en haar Bart.

Frans Crols in Trends van 22 mei 2003

Reacties

#2131

Katoe Buyle

 

Geachte heer Van Braekel

Ik hoop voor u dat u heel oud mag worden in goede gezondheid en dat er dan niemand klaarstaat om u uit te maken voor seniele man, zelfs indien dit het geval zou zijn.

Van ouderwetse goede manieren hebt u (ondanks uw leeftijd, identiek aan de mijne) blijkbaar niet veel kaas gegeten. Spijtig!

Toch met vriendelijke groeten

Katoe Buyle

#2140

dof

 

De tekst is een citaat van Frans Crols, en niet van LVB, zoals voor allke niet-seniele persoon moet duidelijk zijn wegens het woord "citaat" erboven, en de naam van de auteur eronder.

#2173

bonna

 

:)

beats the comedy club

#2174

Quattro

 

eerder een reactie van een rijke stinkende kapitalist dan zich laat verwennen op een privé strand van Varadero dan van iemand die werkelijk het land heeft ontdekt. Noem mij dan een linkste lelijkaard, liever zo iemand met idealen en principes dan een kapitalist zonder scrupules.

Zonder vriendelijke groeten

#5297

lowieke staal

 

De"progressieven" die zo graag naar cuba reizen en het land zo ophemelen, de aanbidders van de moordenaar "Che" weten meestal NIETS van de moordpartijen die hij beging als directeur van de staatsgevangenis 60 standrechtelijke executie's op één dag , en nog steeds is er geen oppositie mogelijk daar !!! zij dromen luid op van een zelfde staat hier waar het "collectieve denken" er met repressie dient ingeramd ,de linkse dictatuur ten voeten uit

#6998

[email protected]

 

Venceremos!

#10975

free slots

 

In your free time, take a look at the sites on blackjack http://www.westva... ... Thanks!!!