Trends blogt

Dat Bruno Segers, tot voor kort country manager van Microsoft Belgium & Luxemburg, al maanden een eigen weblog heeft, dat wist u al. Maar sinds enkele dagen schrijft Segers ook mee aan de nieuwe weblog van het weekblad Trends. Op zijn eigen "kritische en speelse manier" becommentarieert hij de gemeenteraadsverkiezingen. Andere Trends-bloggers zijn Frans Crols, Marc Buelens, Marc Michils en Herman Konings.

Op technisch vlak kampt de Trends-weblog met dezelfde euvels waar zusterblad Knack aanvankelijk ook aan leed: geen of onduidelijke permanente links naar de postings, geen RSS-feed, geen duidelijke en makkelijk memoriseerbare links naar de totaalblog. Het is dan ook niet zeker dat de links die ik in dit artikel verwerkt heb, morgen of volgend jaar ook nog zullen werken. Bij Knack bijvoorbeeld hebben ze een paar weken geleden hun site geherstructureerd. Gevolg: alle oude links naar Knack-artikels werken niet meer. Belgische uitgevers gaan er nog steeds van uit dat je een website alleen via de voordeur binnengaat.

Reacties

#28158

LVB

 

30 off-topic reacties geschrapt.

#28175

Bart C

 

Dertig off-topic reacties?
Ik durf het haast niet te vragen, maar: waar ging dat over?
En om on-topic te geraken: internet & roularta is inderdaad een moeizaam huwelijk...

#28176

LVB

 

De eerste reactie was van iemand die vond dat hij de website van het VB beter vond dan de weblog van Trends. En hop, de discussie was vertrokken, tot en met een referendum over Vlaamse onafhankelijkheid.

Sorry, maar het is de bedoeling dat commentaren een meerwaarde vormen bij het artikel waarop er gereageerd wordt, en niet dat ze de aandacht afleiden naar compleet andere kwesties.

Dat er elders op deze blog artikels en citaten genoeg staan over VB en Vlaamse onafhankelijkheid waar men zijn mening kwijt kan, maakt het off-topic karakter van de reacties eigenlijk alleen maar erger.

#28177

LVB

 

O ja, ik ga mijn antwoord hierboven over enkele dagen zelf weer schrappen.

#28231

Traveller

 

HetWNY284"trends"-blog dankt zijn kwaliteit vooral aan Frans Crols die een ongeevenaarde eruditie en stielkennis bezit. Spijtig genoeg moeten er niet veel bezoekers zijn want ik vond geen commentaren op hun blog.