De blanco Blok-fax: blooper of blunder?

Tussen alle ernstige analyses van de verkiezingen van gisteren, mag er ook wel eens gelachen worden. Vanavond berichtte het VTM-nieuws dat Frank Vanhecke, voorzitter van het Vlaams Blok, een fax gestuurd had naar CD&V-voorzitter Yves Leterme met de uitdrukkelijke vraag om betrokken te worden bij de onderhandelingen voor de vorming van een Vlaamse regering. Een cameraploeg van VTM was ter plaatse om te filmen hoe Vanhecke deze fax verstuurde.

Blok-voorzitter Frank Vanhecke bij de faxmachine
Vanhecke bij de faxmachine

De fax is gericht aan Yves Leterme
De camera zoomt in op de fax: hij is wel degelijk aan Yves Leterme gericht!


De fax gaat in de machine, met de tekst naar boven.


De fax is verzonden, de camera laat nog even het lege invoervak zien.


LVBlog onthult de blunder. Let op het pictogram dat aangeeft hoe de documenten moeten ingevoerd worden: met de tekst naar onder gericht!

Daarna stelt VTM-reporter Karl Leenkneght nog een vraag aan Vanhecke:

Leenkneght: "Verwacht u vandaag echt een telefoontje van Yves Leterme?"

Vanhecke: "Ik zal mijn telefoon in het oog houden, maar ik ben nuchter genoeg om te beseffen dat die man blijkbaar beslist heeft om liever met zijn vijanden van gisteren te spreken dan met zijn bondgenoten in de oppositie"

Maar is Vanhecke ook nuchter genoeg om te beseffen dat hij maandag een blanco fax verstuurd heeft?

De zedenles: wie zijn faxen altijd laat versturen door zijn secretaresse, probeert best niet om voor de TV-camera's de held uit te hangen door zelf een fax te willen versturen.

Reacties

#990

Wim

#991

Joske Vermeulen

 

Knap opgemerkt Luc!

En zonder cynisch leedvermaak, wat zeer

zelden is in deze tijd.

#992

Peter

 

Wanneer je zulk een detail kan zien (en dan nog ook op beeld vastleggen)dan moet je wel over bijzondere gaven beschikken OF je hebt voorkennis.

Voorkennis verwijst naar opgezet spel.

Gezien ik in het eerste niet geloof hou ik het bij opgezet spel.

Ik verzeker U, ik WAS geen aanhanger van het Vlaams Blok, maar dergelijke praktijken stuiten dermate tegen de borst dat het Vlaams Blok bij volgende verkiezing mijn stem krijgt.

#993

LVB

 

@Peter: Tijdens het bekijken van het VTM-nieuws is dit detail mij nochtans volledig spontaan opgevallen. Daarna heb ik op de website van VTM de uitzending online opgevraagd en op de juiste momenten op de "print screen" toets gedrukt, waarna ik de schermafdrukken in een grafisch programma verder bewerkt heb. Neen, ik had geen voorkennis, ik werd niet getipt door VTM noch door Yves Leterme.

Geen voorkennis dus, en geen bijzondere gaven, gewoon wat opmerkzaamheid, oog voor detail, en kritische zin waarbij de coherentie en de consistentie van de via de media voorgeschotelde versie van de 'werkelijkheid' continu getoetst wordt.

#994

Dimi

 

Niet dat ik Luc zijn opmerkzaamheid, oog voor detail en kritische zin in vraag wil stellen, maar het was gewoon zo opvallend dat je er niet naast kon kijken.

Als het voor jou hetzelfde is wil ik de onthulling van de blunder opeisen. ;) Doordat ik gisteren met een nieuwe Linuxinstallatie bezig was ontbrak het mij aan de mogelijkheid om screenshots te nemen.

#995

Stijn

 

Op de fax staat wel dat de boodschap ook per e-mail verzonden is. Vraag blijft of Leterme tijd had om zijn mailbox te checken. In elk geval grappig verhaaltje :-)

#996

bernard

 

Wreed geestig!

#997

ikke

 

LOL

Spijtig dat het waarschijnlijk gewoon in scène is gezet door de VTM-cameraploeg. De échte fax zal wel verstuurd zijn...

#998

bart

 

@ Peter: als mensen om zo'n reden als wat jij net aanhaalt op 't blok zouden stemmen... mooi, ik snap je denkpatroon en 't is volledig terecht... NOT! Wat een debiele reden is dat nu weer om op het blok te stemmen. 't Is grappig en Luc heeft dat fijn opgemerkt. Hij vertelt het ook niet omdat het het blok betreft, hij had het bij éénieder kunnen doen.

Maar als dat al een reden is om op het blok te stemmen, ga uw gang, ik begrijp het alleen niet.

@ Luc, mooi opgemerkt en je weet het; geen blokmoppen meer, want ik stel jou aansprakelijk voor hun enorme groei volgende keer! ;-)

#999

tim

 

@ Peter: je kan ook net het omgekeerde zeggen. Een partij die op een zo overduidelijke manier met de kijker en kiezer zijn voeten speelt (en zelfs bewust blanco faxes stuurt om zijn goodwill te tonen naar de argeloze kijjker toe) verdient het niet om op te stemmen. :-)

#1000

Fluppe

 

Het was mij direct opgevallen .. de meeste faxe waar ik mee heb gewerkt moet de tekst ook naar beneden gericht zijn ..Maar ik dacht direct , dit moest van vtm , om zo te kunnen inzoeme op de fax..en om zo de 'actie ' van het verzenden van de fax op beeld te hebben :p ook al was hij mssn al uur ervoor gestuurt

#1001

Gruun!

 

Als het aanhalen van een "blundertje" voor iemand al een reden is om zijn stemgedrag te veranderen...? In wat voor een apenland leven we dan, zeg...

Triest, triest, triest,...

Ik dacht dat je volksvertegenwoordigers koos op basis van inhoudelijke thema'sn inzet en motivatie. Niet omdat hij het onderwerp is van wat ludieks op een webstekje.

Give us a break. Ga de volgende keer dan gewoon niet stemmen. En vul op die manier de staatskas wat extra. Je helpt de rest van ons op die manier tenminste aan onderwijs, een deftig wegnet, kansarmoedebestrijding, etc, etc, etc.

Vriendelijk bedankt.

#1002

Neil Legstrong

 

In deze context wil ik ook even opwerpen dat de foto's van de astronauten op de maan getrukeerd zijn. @Peter: ga je nu voor de NASA stemmen?

#1003

Fullator

 

Magistraal!

Vergelijkbaar met de tenor die voor zijn publiek afgaat omdat hij de hoge c niet kan halen.

Kent iemand de reactie van Leterme? Hebben we daar niet een heel klein beetje recht op?

#1004

CE

 

Wonderbaarlijk !!! Knap opgemerkt !

Net zoals ze ons nu een stukje toneel lieten zien, zal dit wel meer en meer gebeuren en nog op grotere schaal ook.

Ik walg van de vlaamse media en van het circus dat ze steeds maken van grote evenementen !

#1005

Fustigator

 

Da's Luc van Braekel op z'n best!

't Zijn dat soort kleine details die toch nog wat humor in de politiek brengen, waarvoor innige dank !

#1006

VisualHugo

 

Heeft Leterme ook een blanco fax teruggestuurd?

#1007

lot

 

de max hoe je het hebt opgemerkt.

@CE: ik hoop dat je ook hebt opgemerkt hoe Phara De Aguirre haar gezicht van kleur vertrok toen Leterme zei dat de schuld bij de media lag (tijdens de verkiezingsspecial op VRT-13/06/04). Verder ben ik volledig akkoord met je!

#1008

yupie

 

Ik hoop toch dat de meesten door hebben dat het hier een toneeltje betreft waar zowel VTM als het VB wetens en willens aan deelnamen, zonder verdere kwade bedoelingen. Hun voornaamste fout is wellicht het onderschatten van de intelligentie van de kijker c/q blogger...

Hier argumenten in vinden om pro of contra het VB te gaan stemmen, is m.i. eerder een illustratie van de aberraties ten gevolge van de verregaande polarisatie die rond het VB is ontstaan (en *dat* is *wel* de schuld van de media).

#1009

El Hombre

 

Uit de Standaard van 16 juni:

"...De Vlaams Blok-kopstukken Filip Dewinter en Frank Vanhecke lieten verschillende keren verstaan dat ze het recht hadden om een voorzet te doen. Bij CD&V viel gisteren te horen dat de extreem-rechtse partij het initiatiefrecht ook had gekregen wanneer Dewinter en Vanhecke voet bij stuk hadden gehouden. Dat gebeurde niet. Vanhecke vroeg enkel via de fax - hij moest de brief twee keer versturen want Vanhecke faxte eerst de blanco kant - een gesprek met Leterme. Die antwoordde vooralsnog niet."

#1013

flippie

 

Typische reactie van een blokker, een complottheorie. Hoeveel gaan ze er nog verzinnen. Het leven van een blokker moet toch akelig, de hele dag paranoïd lopen.

#1015

bernard

 

Allemaal erg interessant, die vorige commentaren.

Inmiddels heb ik deze rubriek ( de URL van deze topic) doorgestuurd aan een rekks mensen, die het zonder uitzondering ook erg amusant hebben gevonden.

#1016

Michel Vuijlsteke

 

...en morgen schrijft Peter van hierboven gegarandeerd iets als "YHBT. YHL. HAND."

#1017

Ro De Redder

 

Ik heb dit voorval eens grondig bestudeerd en kan niet anders dan beluiten dat dit gewoon een toneeltje was voor de camera.

Om 13u heb ik maandag het journaal op vtm gezien, waar ze een reportage lieten zien vanop het vlaams blok bestuur. Daar zat dat geval met fax niet tussen. (de nieuwsuitzendingen staan allemaal op de site van VTM)

In het nieuws van 19u zat het er wel tussen en daar zeiden ze dat die fax in de namiddag verstuurd was. Nu moet het lukken dat ik s'middags om 13.30u naar het debat gekeken heb op radio 1, dat ook op tv1 werd uitgezonden.

Hier zei vanhecke dat hij leterme uitnodidigde voor een gesprek, waarop leterme zei 'juist, ik heb uw brief ontvangen, het was een fax geloof ik'. Hierop zei vanhecke 'inderdaad'

De fax is dus in de voormiddag verstuurd en niet, zoals vtm zei in de namiddag.

Het is dus gewoon in scene gezet. Dat gebeurt trouwens vaker op vtm. Deze zender kwam zaterdag of zondagmorgen leterme interviewen bij hem thuis en toen ze al terug weg waren moest zijn geit bevallen. Hierop belde leterme prompt naar vtm om te zeggen dat camerploeg terug moest komen om mooie plaatjes te maken voor de reportage...

Wie is hier nu achterlijk...

#1018

Bart

 

Niemand is achterlijk omwille van dit briljante toneeltje. Dit is gewoon televisie, jongens. Get alive!

#1019

Francis

 

Ik heb nog steeds geen tijd om naar TV te kijken :-((

Anders was ik Luc ongetwijfeld voor geweest.

Voor de rest bijt ik op mijn tong ;-)

#1020

Outlaw Mike

 

Flauw... ik had beter van u verwacht Luc... Dit is meer iets voor Siegfried Braaksel of die strijkplank.

#1022

Outlaw Mike

 

En ja, ik heb al de reacties en analyses van de laatste dagen gelezen... en kan alleen maar besluiten dat men NOG niets geleerd heeft. Op naar Azijnen Zondag dan maar. En vitriolen Zondag... En White Spirit Zondag... En...

#1024

Michel Vuijlsteke

 

Hey, da's wel grappig, "Siegfried Braaksel". Lachen met iemands achternaam.

En "die strijkplank". Phara de Aguirre? Lachen om hoe iemand eruitziet.

Nog van dat! :)

#1025

Outlaw Mike

 

Ok dan ben ik zuur. Je zou voor minder. Ik ga nog wat werken. Goede nacht.

#1032

Gawain

 

Very good, oh eagle eyed one, very good indeed

#1037

Michel Vuijlsteke

 

@Heert Goste: wie zei daar dat sarcasme dood was?

>Zucht< :)

#1038

Michel Vuijlsteke

 

>zucht< bedoelde ik uiteraard [en dan probeert een mens eens propere html te schrijven]

#1040

Outlaw Mike

 

Heert Goste: nee, dank u Heert, dat volstaat.

gunther, geen probleem: http://downeastblog.blogspo...

#1041

Hersteller kopieerapparaten

 

Zeg gasten ... dat zijn achteraf bijgemonteerde beelden hé.

Op het eerste beeld zie je Van Hecke bij een Canon staan en bij het inzoomen is het een Xerox-toestel.

Dus ... die Xerox-beelden zijn achteraf bijgemonteerd ....

#1043

Gossipmaster

 

Inderdaad, het is fake. Het decor met Vanhecke is ook verschillend van het decor met de "ingezoomde fax".

VTM kleurt je dag... en kleurt het nieuws! (en dan nog zeer amateuristisch... )

#1044

vzw de wakkere faxer

 

Ik ga samen met Van Hecke een clubje oprichten van niet-ervaren gebruikers van faxmachines die zichzelf al belachlijk gemaakt hebben door de verkeerde kant van een blad door te faxen. En ik ben direct voorzitter, want ik heb dit al een paar keer gedaan. We hebben ook een zustervereninging die mensen groepeert die zoiets meemaakten bij kopieerapparaten.

Onze eerste activiteit is bezoeken van een fabriekje van fax-machines. Tweede activiteit is lobbyen voor een wet waarbij de input van faxmachines steeds op transparanten moet afgedrukt worden. In worst-case moet de ontvanger de fax in de spiegel lezen.

Merk op dat dit een a-politiek clubje zal worden. Geinteresseerde leden kunnen mij contacteren. Er is wel een ingangsproef: stuur een fax naar 02/345.67.8x

#1045

Joe

 

@wakkere faxer: u bent blijkbaar niet erg wakker vandaag. Zoals elke gezonde mens nu inmiddels al doorheeft ligt de stommiteit niet bij Vanhecke (in 1 woord, by the way), maar bij VTM. Wat een domme montage. Denkt VTM dat alleen Dag Allemaal lezers hun journaal bekijken?

#1046

Journaal kijker

 

@Joe:

ja zo denkt de VTM, dus hoog tijd om naar een deftig journaal te kijken!!

eventuele tip: journaal op de VRT!!!

#1047

LVB

 

@gossipmaster: het decor is wel degelijk hetzelfde: zie de muur, zie de deur. Bij de close-up van de fax zie je een andere VB-poster dan de poster die bij Vanhecke aan de muur hangt, het gaat om een poster die op de grond staat. De verschillende camerahoeken verklaren alles, de beelden zijn niet getruceerd.

#1051

Blokwatcher

 

Gelukkig zijn er nog mensen met een televisie. Trouwens, Karel Dillen kon ook geen koffiezetapparaat bedienen!

Een link naar dit leuke nieuws staat nu ook op http://www.blokwatch.be ...

#1052

Thomas Leys

 

Dit tafereeltje is haast zeker in scene gezet. Nieuwsmakers hebben tijdens hun voice-overs uiteindelijk interessante beelden nodig en het zou in dit geval niet meer dan logisch zijn om Vanhecke een fax te laten versturen. In hoeveel reportages zien we tenslotte mensen niet 'druk bezig' doen? Dat is bijna altijd op vraag van de cameraman. Zelf heb ik tijdens mij beperkte tv-ervaring al de volgende dingen 'moeten' doen:

- Blanco pagina's in Word zitten afdrukken terwijl ik streng kijk hoe het resultaat uit de printer komt (Ketnet).

- Een tweede keer een gebouw moeten binnengaan 'omdat het er de eerste keer niet goed opstond' (VTM-Nieuws).

- Tot tweemaal toe zogezegd een spontane vraag stellen aan de boswachter van het Hallerbos (Vlaanderen Vakantieland).

- Me laten filmen terwijl ik aan het telefoneren ben, zogezegd onder het mom dat ik 'druk bezig' ben, maar eigenlijk was ik aan het bellen met een andere cameraploeg die op weg was...

't Wordt tijd dat ik me lid maak van de acteursvakbond.

#1053

bERT

 

Wow zeg goed gezien minne man.

Het kan, inderdaad dat de WERKELIJKE fax de deze was en dit ook de film van de ECHTE verzending is.

Maar eenieder die weet hoe dergelijke beelden/reportages worden gemaakt weet dat om een bruikbaar filmpje te krijgen al eens iets wordt 'nagespeeld' voor de camera.

Om de niet zo met fax vertrouwde kijker ons niet de indruk te wekken dat - door de fax juist te steken - deze kijker een blanco blad zou zien zou het wel eens kunnen dat daar de reden voor dit 'omgekeerde' filmpje te vinden is.

't Ei mor e gedacht zenne

#1054

Yousef

 

Ik heb Groen! (Vlaanderen) en sp.a (Europa) gestemd, dus ik zal wellicht niet de sympathie van de Blok-kiezers krijgen. Maar ik wil dit even gezegd hebben: zijn kleine flaters zoals die van Vanhecke niet het mooiste bewijs van het feit dat Blokkers ook maar gewone mensen zijn?

Misschien moeten we de mens in Vanhecke en co eens aan het woord laten en bereid zijn om ook met onze eigen blunders te lachen. Ik ben ervan overtuigd dat als je een Blokker niet als een "mestkever" of wat dan ook gaat beschouwen, maar als een gewone medemens, dat hun haat tegenover de multiculturele maatschappij voor een groot stuk zal afbrokkelen.

Ik ben voor de samenleving waar plaats is voor iedereen, ook iemand die geen doctoraat behaald heeft in de fax-kunde. ;-)

#1055

Geert Cool-Stalin

 

haal hier de taalfouten maar es uit :

Fluppe schreef:

Het was mij direct opgevallen .. de meeste faxe waar ik mee heb gewerkt moet de tekst ook naar beneden gericht zijn ..Maar ik dacht direct , dit moest van vtm , om zo te kunnen inzoeme op de fax..en om zo de 'actie ' van het verzenden van de fax op beeld te hebben :p ook al was hij mssn al uur ervoor gestuurt

dinsdag 15 juni 2004 @ 15:40

in ieder geval, een site die zichzelf bezighoudt met dit soort dingen zegt genoeg over de webmasters. Niets beters te doen?

#1056

Joe

 

Conclusie: Dewinter kan niet spellen, maar VB mag je niet verwijten van fax-onkunde. 't was dus een dommigheid van de VTM, for TV sake.

#1058

Gibson

 

--------------------------------------

Bart schreef:

Niemand is achterlijk omwille van dit briljante toneeltje. Dit is gewoon televisie, jongens. Get alive!

--------------------------------------

Get a dictionary.

En hebben jullie, mierenneukers, er al op gedacht dat het veel mooier oogt om beelden te hebben van een bedrukte fax als van een blanco exemplaar?

#1061

hanne

 

Zeg, als je over al die kleine dingn ga beginnen zeveren...

Missen is menselijk, u know?

grow up...

#1064

Tim

 

Hoe denkt u dat die camera daar ineens kan staan??? Die fax was al verstuurd en hebben ze daarna een blanco copy voor de camera genomen.

De camera's kunnen tegewoordig kunnen nog niet tegen de lichtsnelheid bewegen hoor!!!!!!!

Dat ziet elke mens toch dat dat maar was voor de camera. En zij maar zeker dat leterme die brief ontvangen heeft.

#1065

Tim

 

Heb je je misschien al eens afgevraagd hoe die camera daar ineens kan staan terwijl hij die fax al lang verstuurd had??? Het geen wat je ziet voor de camera is in scene getrokken om dit op beeld te kunnen vastleggen zodat je het blad ziet vertrekken.

Maar dit werdt niet verzonden. Er werd een eenvoudige blanco copy genomen van het blad. En dan met de text naar boven om te laten zien aan wie hij gericht is.

Elk mens die nog niet gelooft in camera's die tegen de lichtsnelheid vliegen merkt dit toch op!! Niet???

En dan gaat men hier eventjes spotten met de blunder van iemand anders terwijl hij/zij die geen is die een stomiteit ondergaat.

Hopelijk is dit niet te bekritiserend maar dan voel je eens hoe is om bespot te worden.

#1066

LVB

 

@Tim: de titel van dit item is "blooper of blunder". Denk daar eens over na. Natuurlijk hield ik rekening met de mogelijkheid dat alles geënsceneerd werd. Indien alles geënsceneerd werd, dan stond men voor het dilemma: als we het blad "juist" in de fax steken, gaat een deel van het publiek denken dat er een blanco fax verstuurd wordt; als we het blad "verkeerd" in de fax steken, gaat een ander deel van het publiek denken dat er een blanco fax verstuurd werd. De VTM-ploeg heeft beslist om rekening te houden met het domme deel van de bevolking, dat geen rekening hield met het pictogram op de fax, en dat denkt dat als je een fax verstuurt, de tekst op die fax zichtbaar moet zijn vanaf de bovenkant.

#1067

Tim

 

Mijn excuses, maar ik kom net van de site blokwatchers waar ze dit nogal bekritiseren. En waar ze denken dat ze het buskruit hebben uitgevonden. Toen ik op deze site kwam zag ik juist het zelfde maar de titel is mij dus ontslipt.

Nogmaal mijn excuses voor mijn agresieve verwoording, dit was niet mijn bedoeling.

#1068

Francis

 

Mijn verstand staat stil bij het lezen van deze pagina en alle reacties.

#1069

LVB

 

@Francis: is deze pagina nu "showbiz" of "spin"? Met andere woorden, moet ik bij aanbieden als opvolger van Siegfried Bracke of van Noël Slangen? ;-)

#1070

Hendrik.

 

Siegfried Slangen

#1071

Criticaster

 

Seg, in godsnaam, hebben jullie niets beters te doen dan godganse dagen te discussiëren over 15 seconden televisie? Deze site-pagine leest nog stroever dan de statuten van de VLD.

Hebben jullie dan echt geen sociaal leven of zo?

#1074

IQ143

 

@Criticaster: hahahaha, wat een domme reactie, daaruit blijkt enkel dat gij diegene zijt die met zijn eigen geen blijf weet. Veel beterschap.

#1075

Verbal Jam

 

Ik vind het eveneens behoorlijk dom van die man: het symbooltje laat toch zéér duidelijk zien dat de tekst naar onderen moet en dat je vervolgens de linker bovenhoek van het blaadje dient om te vouwen. ;-)

#1076

terminator

 

Verbal Jam: shut up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w(at je zegt is al laaaaaaaang achterhaald)

#1077

Tanguy Veys

 

Uit onderstaand dagboek van Senator Yves Buysse blijkt op 14/06 al dat het opgezet spel was. BlokWatch doet duidelijk zijn huiswerk niet goed.

http://www.yvesbuysse.be/sh...

[14.06.2004] 'Day after'

Algemeen - Artikel

Categorie: Campagnedagboek

Weinig geslapen om tijdig met Frank naar Brussel te vertrekken voor het wekelijkse partijbestuur. Zeker daags na een verkiezing is dit een dag om niet te missen. Op het nationale secretariaat niets dan opgewekte gezichten. Je zou voor minder. De partijbestuursvergadering begint later dan voorzien. 3 cameraploegen willen immers nog wat sfeerbeeldjes maken voor het middagnieuws. Het is voor die mannen ook een drukke en stresserende periode geweest. Tijdens de vergadering vertrekt een fax naar het CD&V-hoofdkwartier waarin Frank namens het Vlaams Blok een gesprek vraagt. We zijn tenslotte toch de grootste partij in het Vlaams Parlement.

Onmiddellijk na het partijbestuur komt nog een ploeg van FocusTV langs. De regionale omroep wil nog een reactie van Frank. Zouden ze nog weten dat ze in hun 'wetenschappelijke' peiling van enkele weken geleden een sterk verlies voor het Vlaams Blok in West-Vlaanderen hadden aangekondigd? En dan zijn we weg naar de VRT voor het klassieke voorzittersdebat. Veel gensters worden hier niet geslagen. Het werkt duidelijk op de zenuwen van een aantal VRT-medewerkers wanneer Frank herhaalt dat we sinds gisteren 1 miljoen kiezers vertegenwoordigen. Nadien nog een glas in de VRT-kantine terwijl Frank door een reporter van het Laatste Nieuws wordt geïnterviewd. Opnieuw telefoon: VTM wil dringend een beeld van het faxbericht aan Yves Leterme maken op nationaal secretariaat. Daar gaan we weer.

#1080

Stevie

 

LVB-log zelf heeft hier nogal geblunderd door de blunder aan Vanhecke toe te schrijven.

En ik denk dat Gossipmaster gelijk heeft als hij denkt dat het "decor" op de twee foto's verschillend is. Misschien is het in dezelfde kamer, maar kijk eens goed naar de positie van het kopieerapparaat ten opzichte van de muur...

#1081

LVB

 

@Stevie: "blooper of blunder".

#1082

Outlaw Mike

 

Hé luc, een nieuwe post graag.

#1083

Outlaw Mike

 

Mr. Van Braekel, ik heb zojuist uw beroepsactiviteiten eens nader onder de loep genomen. I am shocked and awed. Doe maar rustig aan met die nieuwe post.

#1084

Rudi

 

Natuurlijk was dat VTM die dat ensceneerde. Ik ken ze genoeg en ook andere journalisten en dit is normaal de methode hoe ze te werk gaan: ze gingen toch geen blanco papier laten zien en kregen te weinig seconden om het echt te simuleren. Wie weet hoeveel keer hebben ze het niet opgenomen, want VTM is daar echt gespecialiseerd in. Maar je moet er maar opkomen om het te ontrafelen en ik vind het een zeer goede grap. In de eerste plaats over Van Hecke, die meespeelde zonder te weten wat er uitkwam, maar ook over de dommigheid van de journalisten om zich zo te laten pakken. Goed gezien Luc!

#1088

no3

 

Wahaa, ne goeie :)

#1096

Outlaw Mike

 

Bring it on, Belastingscontroleur, bring it on... I eat people like you for breakfast every now and then.

#1128

Outlaw Mike

 

None of the above louiske. Ventje toch. Ik heb compassie met je.

#2945

Alain .

 

Wat is iedereen er toch vlug bij om kritiek te geven op het Vlaams Belang..Ik ken nog zulke hypocrieten :

oh ja wacht eens??? De allochtonen in ons land kunnen zich blijkbaar niet aanpassen aan onze levenswijze ... DUS moeten wij ons aanpassen hun manier van leven..Eén zaak wil ik aanpassen, pas de Charia toe op de moslims..Als geboren en getogen Bruggeling voel ik me al behoorlijk geintegreerd in ons Vlaamse land.. U ook ?? Anciaux: GET A LIFE OR GET LOST..

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.