Delphine's Manneke Pis

Delphine Boël
We blijven in de Royalty-sfeer. Delphine Boël, de buitenechtelijke dochter van Koning Albert en barones Sybille de Selys-Longchamps, verwacht een baby. De vader is James O'Hare, een Amerikaan van Ierse aafkomst die in de bouwsector werkt. Delphine is als kunstenares gespecialiseerd in beeldhouwwerken in papier maché, en wordt daarom wel eens vergeleken met Niki De Saint Phalle. La Dernière Heure publiceerde op 18 februari 2000 een interview met Delphine, en drukte daarbij een foto af van een Manneke Pis met een reuzen-fallus. Helaas kunnen we u enkel een zwart-wit foto tonen, anders zou u zien dat één en ander in de Belgische kleuren geschilderd is. Een ode aan de Belgische humor, zegt Delphine.

Reacties

#313

Damman Heidi

 

Kunt u mij aub een website geven van Delphine Boël ik zou graag wat werken doorsturen maar ik vind niks terug op het internet om in contact met haar te staan.

Dank u

#314

Damman Heidi

 

was e)mail adres vergeten

#1146

EDWARD AVERMAETE

 

zeer blij met alles van Delphine boël kan het doorsturen naar vrienden in zuid afrika.

#1168

RUDY MEGANCK

 

Delohine Boël is a great artist, who ever her father is does not matter. Unfortunatly the public does not understand that her coulors are far more brighter than the horrible sensation people are looking for By looking for Delphine on Google you will understand hwat I mean.

Being an artist myself I deeply deplore such action.

rudy Meganck belgium

#3397

Jurgen De Roover

 

weet iemand hoe ik delphine kan bereiken?

#7158

Eva

 

kunt u mij ook de website van haar eens doormailen?

ik moet voor school een werk namaken van een bekend kunstenaar en ook een biografie maken.

alvast bedankt!

#11718

knorretje

 

je moet de Manneke Pis van Brussel op uw site zetten

#12094

ireen

 

Ben ook erg benieuwd de hierboven beschreven foto van manneke pis. Ik spaar ze al jaren.

#12096

ireen

 

Mijn mail-adres hierboven klopt niet.

#13866

Pieter Dewever

 

Voor allen die naarstig zoeken naar meer info over Delphine Boël : nu is er eindelijk het boek "Delphine Boël - Een verhaal over liefde en onmacht",
uitgegeven door Aqua Fortis Uitgeverij en vanaf 12 september 2005 in heel Vlaanderen in de boekhandel te vinden.
Groetjes,
Pieter.

#14303

martens trui

 

ik ga op school iets met een hart moeten doen en we mogen een kunstenaar kiezen ik heb jouw gekozen geb je soms nog wat afbeelden van uw kunst werken dank u voor u hulp ik vindt u werk echt mooi

#62232

fita blanco

 

I love her artwork, absolutely great, with her creative way of expressing her self she goes to the point! Bum! En dat is juist kunst!

#64174

Linda Gielman

 

Ik las haar boek : "Couper le cordon" , was zo gefascineerd dat ik onmiddellijk naar haar tentoonstelling wou in de Latemse gallerij te Sint-Martens-Latem . Ik had wat leuke spulletjes voor haar pasgeboren zoontje meegenomen en een mooi kanten tafelkleedje voor haarzelf en .... vorige vrijdag kreeg ik een mooie kaart van haar met enthousiaste en dankbare reaktie! Nu zou ik haar graag nog eens schrijven , doch ik heb geen adres of emailadres .... Kan iemùand mij soms helpen?