AEL verliest kortgeding tegen Joods ActueelVonnis van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, 28 april 2009 [zie ook + het betwiste artikel]Reacties

#79556

arifi

 

De joden moeten weeral gelijk krijgen. En die kinderen die in Gaza werden vermoord? ben je hun dan vergeten? En die joden dat na de tweede oorlog met geweld een staat hebben gevormd tussen de ARABIEREN zijn zij geen terroristen? De wereld is op zijn kop. Moslimbloed stelt precies niets voor, terwijl dat de eer van 1 moslim vele groter is dan de eer van alle joden. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik hoop dat de arabieren en joden ooit in vrede gaan kunnen leven, maar als ze de moslims zo blijven provoceren dan zal er geen verandering komen en zal het juist escaleren. De moslims zijn de slachtoffers.

#79558

Brabosh

 

De kinderen in Gaza werden niet vermoord maar gedood tijdens de oorlog van Hamas tegen Israël met het doel de Joodse staat en de Joden te vernietigen. Bijna 8000 Qassamraketten en Katyoesja mortiergranaten werden er sinds 2002 op burgerdoelwitten in Z-Israël afgevuurd door terroristen vanuit Gaza. Hoeveel raketten moeten er op jouw hoofd vallen vooraleer jij boos wordt? Een half miljard moslims in het M-O zijn het slachtoffer van 4 miljoen Joodse Israëli 's? Laat me niet lachen. Lees eens wat anders dan wat de propagandamachine van Hamas en hun kameraden van de Arabische Liga en Iran pers produceert, tenminste als je ècht de volledige waarheid wilt kennen.

#79559

Fred

 

@ arifi

Zelfs al zou je helemaal gelijk hebben, dan nog behoudt een joods weekblad toch haar recht op vrije meningsuiting, niet?

Anders zouden volgens dezelfde logica ongeveer alle volkeren ter wereld ondertussen hun recht op vrije meninsguiting hebben verloren, want ieder volk heeft wel "bloed aan de handen", niet in het minst "de" Arabieren.

De relevantie van uw tirade is dus nul komma nul.

#79570

arifi

 

brabosh, wat ik zeg is de waarheid. De echte waarheid op tv zeggen ze niet maar kijk is meer naar de arabische kanalen en dan zal je het weten en je kennis over het geschiedenis is wel triestig. Joden hebben het Palestijns grond afgepakt en er een eigen staat van gemaakt. Klopt of niet? en je moet niet afkomen met dat het de land is van hun voorouders want dat is maar zever. Joden hebben helemaal geen land. Of mss was het Egytpe wel maar nu niet. Ze zijn zoals zigueners. Zij zijn migranten op Palestijns grondgebied. En wat Hamas doet keur ik niet goed. Maar ze kunnen niet anders want hun raketaanvallen is de enige taal dat Israel begrijpt.

#79572

dendof

 

Ha, de kleuterdoder Samir Kuntar. Je moet wel een vreselijk verziekte cultuur zijn om zulks als een held te kunnen beschouwen.

#79573

Janke

 

arifi is een antisemiet, aangezien hij in zijn uitspraken duidelijk geen onderscheid maakt tussen de "joden"/"de joden hier" en de staat Israël.

De hilariteit ook: kijk eens naar Arabische zenders....

#79576

Rudy

 

Ik denk eerder dat Arifi een neo-nazi provocateur moet zijn. Een echte moslim reageert zo niet en zal nooit zo dom of ridicull willen overkomen als die Arifi.

#79578

dendof

 

In ander nieuws

https://www.youtube.com/watc...

#79579

Cogito

 

Laat de strijd tussen Israël en de Arabieren in Palestina nu eindelijk eens op een eerlijke en normale manier uitgevochten worden: Voer oorlog zonder dat de wereld zich moeit en laat de sterkste winnen voor eens en voor altijd.

#79584

Fred

 

Arifi zegt: "joden hebben Palestijnse grond afgepakt".
Wel, Arifi, nu u toch over geschiedenis begint: laten we eens naar de zevende en achtste eeuw gaan. Arabieren hebben toen Perzische, Byzantijnse, Berberse, Gotische,... grond afgepakt.

Ook allemaal terugdraaien?

#79591

Rudy

 

@dof, txs for the link. Hoe vindt je die zo maar op het net? ;-)

#79686

arifi

 

yow yow arifi is back in the house, vraagje waarom staat iedereen met de joden en niet met de arabieren? Ik zal het zo zeggen de arabieren van ISREAL

#79687

arifi

 

SORRY IK BEDOEL JODEN VAN ISREAL

#79725

Fred

 

yow yow, Arifi
Isreal of is not real, that is the question ;)

#79731

arifi

 

Isreal is not real. Het is een kunstmatige staat

#79732

Benny Marcelo

 

Het is een kunstmatige staat; dat is België ook.

Het probleem arifi, is niet zozeer dat Israel, althans volgens jou, een kunstmatige staat is. Enkel en alleen al doordat het een staat is heeft die staat de plicht om zijn burgers te beschermen. Ook tegen bomaanslagen en raketaanvallen.

Persoonlijk vind ik dat de palestijnen een eigen staat mogen hebben, maar die zou al even kunstmatig zijn aangezien "het Palestijnse volk" niet bestaat. Als je een staat (Palestina) sticht met de bedoeling om een andere staat (Israel) van de wereldbol te jagen kan je wel spreken van een slecht begin nog voor de nieuwe staat er is.

Zie Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wik...

"Nog in 1948 was het Palestijnse nationalisme zwak ontwikkeld. VN-onderhandelaar Folke Bernadotte schreef in dat jaar:
Zij hebben ook nooit een specifiek Palestijns nationalisme ontwikkeld. Daarom is de eis voor een aparte Arabische staat in Palestina relatief zwak. Het lijkt erop dat de meeste Palestijnse Arabieren er onder de huidige omstandigheden best tevreden mee zouden zijn als zij door Transjordanië worden ingelijfd.[1]
Het Palestijns nationalisme kwam met name in de jaren zestig op met de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO."

Daarmee wil ik maar aantonen dat het Palestijns nationalisme minstens even kunstmatig is als de staat Israel en zeker geen historische aanspraken kan maken.

#79771

arifi

 

Oke Benny het kan misschoen wel zo zijn maar vind je niet dat het Palestijns volk genoeg heeft geleden? De Holocaust heeft 5 jaar geduurd en da vind ik verschrikkelijk, maar het Palestijnse kwestie is al 61 jaar bezig. Ik ben tegen geweld maar ik ben wel voor Palestina.

#79773

traveller

 

@ arifi

Koop vandaag de IHT(International Herald Tribune) en lees daar een lezersbrief van een zekere Mahmood Elahi, ik moet je zeker niet vertellen dat hij geen katholiek of geen jood is, over het Palestijnse vraagstuk.
Hij legt de schuld integraal bij de "unspeakable brutality of the Hamas terrorists after Israel left Gaza".
Het spijt me dat ik geen link kan leggen maar het is niet on-line verschenen.
Zo hoor je het ook eens van een ander.

#79849

arifi

 

traveller, als je toch wilt dat ik ze moet kopen koop jij het dan voor mij. Je denkt toch niet dat 1 man waarvan ik nog nooit heb gehoord spreekt in de naam van het Palestijns volk. Het is niet als 1 persoon iets zegt dat het waar is, en vooral geen zekere mahmood elahi

#79856

Benny Marcelo

 

Israel is niet gesticht om de palestijnen te treffen arifi.

Dat het een gevolg is van de holocaust kan best zijn, de holocaust vergelijken met wat de palestijnen meemaken vind ik er wel ver over. Of hoeveel palestijnen zouden al naar de gaskamer gevoerd zijn? Ik bedoel maar dat je geen appelen met citroenen mag vergelijken.

#79857

Cogito

 

Geef toe Arifi, dat Palestijnse Arabieren in een Israelische staat gewoon veel beter af zijn - economisch en qua burgerrechten - dan om het even welke andere Arabieren in om het even welke andere Arabische staat. Integreer in de Joodse samenleving of leer ermee leven, of ga naar ergens anders in Arabië wonen.

#79861

Fred

 

@ arifi
Israel is niet kunstmatiger dan andere staten in de wereld, enkel iets recenter dan de meeste.

De mensen die na 1948 perfect legaal in Israel zijn geboren kunnen er niets aan doen dat er nu in 2009 pipo's zijn die vinden dat toen de grens verkeerd is getrokken.

Er zijn echt maar twee mogelijkheden: ofwel aanvaard je Israel zoals het nu bestaat en sluit je er vrede mee (eventueel met enkele grenscorrecties), ofwel voer je oorlog tot het bloedige einde.

Maar Israel niet willen erkennen en toch zeggen dat je voor vrede bent is gewoon onzin: vrede met wie in dat geval?

#79862

OutlawMike

 

Je bent ofwel met ons ofwel tegen ons Arifi.

P.S.: ik krijg het vliegend schijt van jullie slachtoffercultus.

#79864

arifi

 

De kut van je moeder e hoerezoon. ik krijg het schijt van jullie allemaal e fukkers. achter de pc grote praat en nog andere ma voor het gezicht durven jullie niets te zeggen. Ik zeg gewoon mijn mening en iedereen valt me hier aan ofwa. Jullie kunnen alllemaal de hoogste boom in e moederneukers. Isreal mag bestaan als er ook een Palestijnse staat bestaat zoniet Fuck Isreal. Ok het is heel erg wat er is gebeurt tijdens de 2de wereldoorlog maar wat er nu gebeurt met het Palestijnse volk is 1000keer erger. Dit is mijn mening en wie niet tevreden is kan aan mijn lul komen zuigen e fuking hoerezonen.

#79866

arifi

 

en nog iets, al wat jullie zeggen is maar dikke bullshit ik kan op al jullie vragen en antwoorden ingaan maar het is niet eens de moeite waard. Maar ik zeg nooit nee om persoonlijk te gaan debatteren maar dat verwacht ik natuurlijk niet van jullie bende lafaards

#79869

Lizzie

 

@Arifi

Redelijke argumenten aangereikt krijgen die je niet kunt weerleggen, ze gewoon van tafel schuiven en dan maar overgaan tot geweld. Hier verbaal geweld met schelden en de grofste uitlatingen.

Geen gelijk krijgen en pats, klop en scheld er maar op los. Zijn dat de argumenten waarvan je denkt dat ze ons zullen overtuigen?

Het wordt hoog tijd Arifi dat je begint in te zien dat je hier in de beschaafde wereld vertoeft, waar elke vorm van geweld sterk wordt afgekeurd en dikwijls zelfs strafbaar is en waar beleefdheid en respect voor anderen en voor hun eigen mening nog altijd de norm zijn. Hier op dit blog ook.

Je uitlatingen vind ik daarom ook beschamend.

#79870

Cogito

 

Wie scheldt op de gastheer kan een paar keer vergeven worden maar vliegt uiteindelijk terug naar waar hij vandaan kwam.

#79872

Benny Marcelo

 

Inderdaad Lizzie, de sexueel getinte beledigingen staan duidelijk in de solden :-)

#79878

Leo Norekens

 

Wees er maar zeker van dat onze vriend Arifi een "gematigde" is, die "de dialoog genegen" is (zolang er geen tegengestelde mening geuit wordt uiteraard).
Wij mogen ons niet blindstaren op de extremisten, en een uitweg zoeken door het gesprek aan te gaan met redelijke mensen, zoals deze Arifi....blabla..bla...

#79887

Lizzie

 

@Benny Marcelo

Erger nog, die zouden nooit verkocht mogen worden.:-)

-----------------------------------------------------------

@Cogito
"Wie scheldt op de gastheer kan een paar keer vergeven worden maar vliegt uiteindelijk terug naar waar hij vandaan kwam."
Waarom een paar keer?
Na de eerste keer zich onmiddellijk (gemeend) verontschuldigen ja. Wie zich daaraan niet wilt houden, vliegt er ineens uit. Of krijgt in het vervolg altijd nul op het request. Tot hij/zij zich aan de regels van wellevendheid en beschaafdheid wil houden. Dat waren en zijn nog ten allen tijd mijn opvoedingscriteria. Op dat punt ben ik echt een heel harde tante. :-)
Uitstekend voor de mentaliteit van de jeugd en comfortabel voor wie er gezag op heeft.

#79911

arifi

 

jullie kunnen de hoogste boom in. Jullie zijn de extremisten. En niemand anders. Jullie gaan naar Palestina, Irak, Afghanistan, Somalie en nog andere landen en dan praten jullie nog over extremisten ofwat.

#79912

Benny Marcelo

 

Zo arifi, iemand die het met jou niet eens is of de zaken wat genuanceerder ziet dan jij, is dus een extrimist.

Hoe noem je dan iemand die bommen legt en raketten afschiet op burgerdoelen?

#79913

Benny Marcelo

 

sorry, wat vergeten: van TUSSEN BURGERS raketten afschiet op burgerdoelen!

#79914

arifi

 

wacht heel even. Wat is genuanceerder volgens u? Waarom antwoord je niet op mijn reactie? Jullie gaan naar Palestina, Irak, Afghanistan, Somalie. wat is de bedoeling? Zeg het mij nu maar. En je moet niet afkomen met die bullshit dat jullie democratie willen of kweni wa want ik ben die excuus beu gehoord. Dus zeg het me nu maar

#79917

Benny Marcelo

 

Misschien gaan wij wel naar Palestina, Irak, Afghanistan, Somalie om te verhinderen dat er nog op burgers wordt geschoten of bommen worden gelegd.

En nu weer mijn vraag:
Hoe noem je dan iemand die bommen legt en raketten afschiet van tussen burgers op burgerdoelen?

#79918

arifi

 

Die noem ik terroristen,maar lees je ergens dat ik het goedkeur? En nog iets jullie willen niets verhinderen. De enige reden is dat die landen verschillende belangrijke stoffen en olie hebben. Dat is de enige reden want waarom gaan jullie dan niet naar die andere afrikaanse landen? Voor de amerikaanse inval in afghanistan en irak had ik nog nooit gehoord van bommen ofzo. Ze regeerden volgens de sharia en zo moet het ook

#79919

traveller

 

@ arifi

Hoeveel belgen zijn er in Palestina? Somalia? Buiten de dokters en verplegers/verpleegsters natuurlijk die zo dwaas zijn daar heen te gaan om hulp te verlenen.
Ik ben volledig akkoord om alle vreemdelingen, inclusief arabieren, uit Afghanistan terug te trekken, een cordon rond Afghanistan te leggen en geen vluchten meer van en naar Afghanistan toe te laten, de grenzen hermetisch te sluiten voor alle verkeer, inclusief het drug verkeer, en ze elkaar te laten uitmoorden, want dat doen ze.

#79920

traveller

 

@ arifi

Irak had geen sharia, ze hadden de moordenaar Saddam. ooit van gehoord?

#79921

arifi

 

Saddam was geen moordenaar maar een man. De grootste man in het geschiedenis. En ja laat afghanistan zoals het is. De Taliban laten regeren

#79922

NR

 

Wie argumenteert er nu in hemelsnaam met arifi. Die man heeft ze niet alle vier op een rij.

#79924

arifi

 

hahaha je moeder ook niet toen ik haar gisteren aan het pakken was

#79925

traveller

 

@ NR

Want jij denkt dat arifi hier per toeval is?
Het is goed dat hij een forum krijgt. Zijn geschriften geven een goed beeld voor de do-gooders.

#79927

arifi

 

Fuck jullie allemaal. Arifi have left the bulding motherfuckers

#79930

Lizzie

 

@Traveller

De inhoud van de lezersbrief in de IHT van Mahmood Elahi, waar je in (#79773) naar verwijst, komt trouwens helemaal overeen met een uitgebreide reportage over de Palestijnen die ik een tijdje geleden op tv zag (ik weet de referenties spijtig genoeg niet meer).

Er werden echt schrijnende beelden getoond van zwaar verminkte Palestijnen van wie de benen werden afgeschoten door leden van Hamas. Niettegenstaande hun schrik, hadden ze wel de moed om alles voor de camera te vertellen. Eén onder hen was huisvader met kleine kinderen. Ja, de waanzin ten top. Ook ginder.

#79931

traveller

 

@ arifi

Heb ik een zenuw geraakt?

#79933

Benny Marcelo

 

Het heeft lang geduurd voor ik doorhad wat de moslims nu met de linkse kerk gemeen hebben. Het moeten hun sexueel getinte beledigingen zijn. Nu ik arifi hier bezig zie en bedenk wat Joe en Michel Vuylsteke hier "gepresteerd" hebben, 't ja... het zal wel iets van dat niveau zijn.

#79934

arifi

 

je hebt niets geraakt e snotneus. En ik ben veel te hoog gegrepen voor je weet je. Je verdient het niet eens om met mij te praten.

#79937

Lizzie

 

@Traveller en @Benny Marcelo

Schitterend! Mijn lachspieren worden wel op de proef gesteld!

@Benny Marcelo

Je wordt vlug gewaar wat er vooral in iemands kopie draait. Ik zou mijn knappe blonde dochter met grote blauwe ogen daar liever niet alleen in de buurt laten lopen. Ook al wordt er bij hoog en bij laag beweerd dat het "onveiligheidsgevoel alleen maar subjectief" is.

@Traveller

Ja, je hebt een zenuw geraakt. Bij mij ook maar dan wel een goei.:-) (die van mijn lachspieren!)

#79942

EricJans

 

@ Arifi:

Ik begrijp je boosheid. Je voelt je als moslim gekrenkt, neem ik aan.
Ik had een vraagje... er zijn ook heelwat christelijke Palestijnen... laten die ook bommen ontploffen? In welke mate zijn die betrokken in de verzetsstrijd tegen de staat Israël. Of vechten alleen de islamitische Palestijnen? Hoe moet ik dat zien?
Ps: mijn vader was een motherfucker... daarzonder was ik er niet geweest, vermoed ik.
Neem me niet kwalijk, hé.

#79950

Lizzie

 

EricJans

Ik moet je geduld wel bewonderen, maar ik vrees dat het niet meer veel zal uithalen. Want wanneer iemand zo ver beschadigd is, zoals duidelijk blijkt uit de reacties hier, dan is het zelfs met lichaamstaal erbij heel moeilijk om tot een elementaire vorm van concensus te komen.

Zo zeer zijn zo'n (jongere) mensen gewoon van zich pas onder "geweld" te gedragen.

Heb je trouwens gelezen hoe hij Traveller heeft benoemd in #79934? Neen, dat kan je van zo iemand hier echt niet pikken. We zijn ook geen "opvoedings"-blog voor (jongere) mensen met gedrags- en attitude problemen. :-)