Coveliers-sarcasme herkenbaar in persbericht Jo Claus

Dedecker, narcist, obsessief compulsief leugenaar en pathologische egocentrist, lijdend aan een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis, één persoonlijkheid voor de media, één voor de partij en één voor zichzelf. Ze hebben één ding gemeen: geen van allen is echt. De echte Dedecker stierf van schaamte toen hij onlangs zijn eigen boek “rechts voor de raap” nog eens las. Noch bloemen noch kransen. (...)

Twee uur nadat ik het interview gaf [aan Knack] had Dedecker het al gelezen op de site van Belga. Dedecker belde mij op met de melding dat ik met mijn “kloten buiten lig”, hij voegde eraan toe dat ik een randdebiel was en dat ik het gat van Dewinter maar moest gaan likken. Op mijn vraag of de interne partijdemocratie niet moet oordelen over mijn situatie antwoordde hij: ”Democratie, mijn kloten, LDD is van mij en als ik zeg dat ge met uw kloten buiten zit dan is dat zo”. (...)

Dedecker werd drie jaar geleden zelf buiten gezet bij de VLD. Dedecker eiste toen bij monde van zijn toenmalige advocaat , Hugo Coveliers, dat de zittingen publiek zouden gehouden worden, zodat hij de media zou kunnen laten meegenieten van het schouwspel. Mijn advocaat, Hugo Coveliers, eiste eveneens dat de zittingen van de statutaire commissie, die zich over mijn uitzetting moest buigen, publiek zouden gebeuren. Gezien Dedecker al ervaring had met dergelijke toestanden heeft hij zich hiertegen ingedekt: Statuten art. 10.5 : “De zitting vindt plaats achter gesloten deuren.” (...)

In Oost-Vlaanderen bv, maar ik ga ze niet allemaal opnoemen, is er de illustere Rudi De Kerpel, bloemenventer, notoir heterofoob en in het bezit van een goed gevulde geldbeugel. (...) De Kerpel, totaal onbekend voor het grote publiek, niet in staat om een spelletje schaak van Vijnck te winnen, gewapend met de arrogantie van 10 Dedeckers, bij de volgende federale verkiezingen ook naar het parlement. (...)

[Boudewijn] Bouckaert, u weet wel, de man die zijn hersenen aan de buitenkant van zijn schedel draagt, gerespecteerd moppentapper, getalenteerd performer van Duitse marsliederen en compulsief betaster van de vrouwelijke medemens. Een van de absolute goeroes van de free-speech en medestander van Dedecker toen die bij de VLD buitengezet werd. Die Bouckaert circuleert al enkele decennia in de politiek van links naar rechts, maar is er in al die jaren nog geen enkele keer in geslaagd een politiek mandaat te versieren, niettegenstaande hij prof is in de rechtseconomie. LDD is bijgevolg de allerlaatste kans vooraleer hij zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Reden genoeg dus om deze keer geen partij te trekken voor een slachtoffer van de LDD-censuur. (...)

Persbericht van Jo Claus na zijn ontslag bij LDD, 22 mei 2009 [zie ook]

Reacties

#81454

NR

 

"niet in staat om een spelletje schaak van Vijnck te winnen"

Dat is pas een belediging. Dat hij maar geen proces voor laster aan zijn broek krijgt. ;)