Geek Dinner: verslag en foto'sHet geek dinner van gisteravond in Gent was een succes. Het idee kwam van Erwin van Hunen (oknowledge) en Cindy De Smet (Hogeschool Gent). Eenentwintig geeks zijn komen opdagen: John Baeyens (photoblog.be, 2canvas), Bart Becks (CEO Skynet), Filip Borloo (Icogs), Erik Evrard (Evrard Consulting), Peter Forret (Forret.com, Hypertrust), Yves Hanoulle (U2U), Tom Mestdagh (Tm+), Veerle Pieters en Geert (Duoh!), Jonas Riemslagh (alias dIVUS, Riemslagh Solutions), Maarten Schenk (Sixapart), Pieter Schepens (alias KPI), Karel Uyttendaele, Pascal Van Hecke (IT Works), Frederik Van Outryve (gojasper.be), Frederik Vandaele (Scene24), Bart Vanhauwaert (Grafitroniks), Visual Hugo, en ikzelf.

Geeks die we misten en waarvan we hopen dat ze er volgende keer bij zijn: Michael Vuijlsteke, Huug, Eug, Bart Goossens, Ine Dehandschutter, Dries Buytaert, Wouter Demuynck, Clo Willaerts, Machtelt Garrels, Steven Noels, Peter Foulon, Jan Guldentops, Lorenz Bogaert, Sander Franck, Nancy Verbrugghe, Tom De Bruyne, Kris Carlier, Bart de Gruyter, Carl Dewever, Swa Frantzen, Philippe Van Nedervelde, en vermoedelijk de allereerste échte internet-geek van België, Ivo Clarysse. Meteen mijn excuses aan de honderden andere geeks die ik hierbij vergeet.

Er was sfeer, het eten was lekker, de bediening verliep vlot, en de gesprekken waren buitengewoon interessant. Volgende keer moeten we wel een mechanisme vinden om wat meer "rotatie" en "roulatie" in de groep te krijgen, om te vermijden dat mensen bij hetzelfde kliekje blijven plakken. Het initiatief is zeker voor herhaling vatbaar.


Erik Evrard, John Baeyens, Bart Vanhauwaert, Pascal Van HeckeFrederik Vandaele, Karel Uyttendaele

Veerle Pieters, Peter Forret, Pieter Schepens, Frederik VandaeleJohn Baeyens, Visual Hugo

Cindy De SmetFrederik Vandaele, Karel Uyttendaele, Tom Mestdagh

Maarten Schenk, Bart BecksBart Becks

Peter Forret, Maarten SchenkJohn Baeyens, Visual Hugo, Bart Vanhauwaert, Jonas Riemslagh

Pascal Van Hecke, Filip Borloo, Maarten SchenkErwin van Hunen, Cindy De Smet

Cindy De Smet, Erik EvrardVeerle Pieters, Geert

Erwin van Hunen, Bart Becks, Jonas Riemslagh, Erik EvrardBart Becks trakteerde iedereen op een pint naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Skynet

Meer foto's staan in mijn foto-album bij Pixagogo.

Nog meer foto's bij Peter Forret (blog en Pixagogo-album), Cindy De Smet, Maarten Schenk...

Reacties

#4341

Huug

 

Was vast gezellig, jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik lag reeds in bed want NU reeds een uurtje aan het werk.

Ben toch benieuwd wat de 'Untergeeks' voor ons in petto hebben de volgende weken... wereldschokkende, revolutionaire vernieuwingen in BLogLand? Het Internet herzien? Ta-da (roffel)...

#4347

bruno

 

Muggenziften, zoals u van mij kan verwachten, maar het is Michel Vuijlsteke, niet Michael. Tenzij hij ergens een evil clone heeft waar ik niet van afweet ;)

(Vroeger was dat nog evil twin, maar men moet meegaan met zijn tijd, nietwaar.)

#4348

VisualHugo

 

Been there, done that... wel geen foto's. Korte impressie op:

http://vh.skynetb...

#4349

Veerle Pieters

 

't Was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar... maar dan misschien met een ronde tafel? We kunnen het dan "de bloggers van de ronde tafel" noemen ;-)

#4350

Dries Buytaert

 

Ik was het jammer genoeg volledig vergeten. Misschien volgende keer een mailtje rondsturen ter herinnering. ;-)

#4351

Jonas Riemslagh

 

Spijtig dat ik nogal vroeg weg moest; had nog een afspraak. Het was alleszins een fijn dinner. Bedankt aan de initiatiefnemers.

#4376

Polskaya

 

Ik was benieuwd naar de verslagen, naar de ideeën, naar wat een ontmoeting tussen creatieve mensen kan opbrengen, maar ik vond niets. De aanwezigen schijnen alleen maar elkaars fotootjes en elkaars url'letjes te posten op hun blog. Is er dan niets gezegd geweest dat de moeite is om met de afwezigen te delen? Het kan best gezellig zijn geweest, maar het lijkt er niet erg op dat zij die er niet waren iets gemist hebben.