Lord Monckton ontmaskert Al GoreLord Christopher Monckton of Brenchley in een toespraak voor het Minnesota Free Market Institute, Bethel University, 14 oktober 2009 [slides van de toespraak]

Reacties

#88973

Avondlander

 

Tussendoor:
'Make a population wealthy and it will stabilize' (tussen 14de en 15de minuut) Ook wel gekend als het mechanisme de demografische transitie: dalende mortaliteit wordt automatisch gevolgd door dalende nataliteit.
Dat is dan toch ook weer een politiek correct dogma! Het is lange tijd het chantagemiddel geweest in de VN van landen die dreigden met een population bomb. Empirisch blijkt het niet te kloppen in landen met een laag gemiddeld IQ.

#88975

traveller

 

Proficiat Luc voor deze "vondst".

#88982

Bompa

 

Schitterend,...we're in for a ride when the climatechange bubble bursts.
Het is ook uitkijken naar het congress eind deze maand(29/10) in londen van Piers Corbyn (http://www.weatheraction.com).

#88997

James

 

Al Gore wil ondertussen geen kritische vragen beantwoorden:
https://www.youtube.com/watc... (een recente video)

#89001

chris impens

 

Naadloos aansluitend:
http://www.standaard.be/Art...
waaruit alvast blijkt dat het niet nodig is geld te besteden aan de uitdieping van de Westerschelde.

#89004

Questing Beast

 

Misschien kunnen ze in De Standaard ook eens een kaartje publiceren hoe met het huidige niveau van de zee de lage landen eruit zouden zien zonder dijken.

#89018

OutlawMike

 

Ja, maar de kern van Monckton's betoog is toch eigenlijk dat alle ondertekenaars van dat klote'klimaat'verdrag in Kopenhagen op zijn minst een serieus deel van hun soevereiniteit afstaan aan een soort van embryonale wereldregering???

Link: http://atlasshrugs2000.type...

#89019

OutlawMike

 

Als dat waar is, is het 'verdrag' van Lissabon er nog niets bij.

#89020

OutlawMike

 

Ik had de slides nog niet gezien. Amaai zeg.

#89188

eddy

 

Monckton's deliberate manipulation : http://www.realclimate.org/...

#89191

Cogito

 

De linkse ridiculiseringsmachine in actie, hierboven. Efficiente laster voor buitenstaanders, maar wie het debat een tijdje volgt, ziet ondertussen het patroon hoe iedere scepticus dezelfde behandeling krijgt: op de man, door ridiculisering en verdachtmaking. Tribunalen.

#89192

dendof

 

"Tribunalen."

Lantaarnpalen, ja.

#89211

Krist

 

Na het zien van deze video is Lord Monckton bij mij alvast het grootste deel van zijn geloofwaardigheid kwijt. Iemand die de "birthers" au serieux neemt, en die te pas en te onpas de bijbel er bij haalt in wat een "wetenschappelijk" betoog zou zijn kan ik niet echt geloofwaardig noemen. Geef me dan liever lucide skeptici als Lomborg.

#90781

Walter Kunnen

 

't Is weer kiezen tussen het kind in 't badwater verzuipen of het ermee wegwerpen. Want 't gaat niet om Moncton of Gore. It's all about common sense (hard to find nowadays).
Wat gebeurde er met het gegeven dat we onze aarde niet moeten verzieken? Wie ziet nog hoe onze comfort-manie NIETS met nood te maken heeft maar met gemakzucht en ONVERANTWOORD veel energie verslindt en afval produceert? Wie is bereid om hier een stap terug te zetten???
De alarmisten hebben tenminste dit begrepen: zolang je de massa niet de daver op 't lijf jaagt zal er niets gebeuren. Maar dat praat HUN handeltje en leugens niet goed. Dat is immers puur Machiavelli. En vraag blijft dan nog of het officiële doel wel het échte doel is.
Mundus vult decipi. Amen.