Glenn Audenaert over de moslims in Brussel

Professioneel kan ik u alleen zeggen dat de situatie in het Midden-Oosten een causaal verband heeft met de graad van radicalisering van de moslimgemeenschap in België, hoofdzakelijk in Brussel. Afhankelijk van de studies zal de moslimbevolking tussen dit en vijf of acht jaar de meerderheid zijn van het Brussels hoofdstedelijk gebied, met alle cijfers van werkloosheid die daar in de marge staan. (...)

Wat ik wel kan zeggen is dat als Israël één voet in de Gazastrook stelt, dat wij 's avonds rellen hebben aan de Beurs. Wij kunnen niet doen alsof de internationale context aan ons voorbijgaat. (...)

Glenn Audenaert, directeur van de gerechtelijke politie van Brussel, geïnterviewd door Phara de Aguirre op VRT-Canvas, 4 juni 2010 [vanaf de 42ste minuut in de video]

Reacties

#96115

Avondlander

 

Wordt hier een link gelegd tussen "moslim" en "werkloos"? Bij de empirie hoort een theorie, een gokje: discriminatie?

#96116

John

 

Nee hoor avondlander; luiheid, uitvreten, parasiteren en westerse normen, waarden en onze manier van leven haten legitimeert het niet meedoen in het arbeidsproces.

#96117

Jaan

 

Ja en die slimmerik die nu Baas van Europa geworden die van Rompuy, het kon niet met op met hem.
Een Generaal Pardon voor iedereen, dat zijn weer een miljoen opeters erbij. Jullie gaan zeker werken tot je tachtigste in België om de bijstand voor die lui te betalen?
Overal In Europa regeren de zotten.

#96118

Groene Leeuw

 

De voorouders van het nazisme,de islam,zijn van nature niet gewend dat ze moeten werken voor hun centen.Dat hoeft volgens hen ook niet want daar heb je de dhimmies voor die voor hen van 6 tot 6 rennen voor de baas.Men moet toch tijd hebben om terreuraanslagen voor te bereiden danwel uit te voeren toch? Of met de boot mee richting Gaza.......

#96121

New Statesman

 

1 boodschap dus: appeasen!

#96128

LVB

#96183

BC

 

Lijdt Audenaert aan islamobsessie? | DeWereldMorgen.be (Jan Hertogen) http://www.dewereldmorgen.b...

"Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding kan misschien eens nagaan of hierbij geen sprake is van 'racisme' gezien een bevolkingsgroep als dusdanig verbonden wordt met extremisme, radicalisering en werkloosheid."

#96184

Haddock

 

..en dan nog dien minister Michel met zijn zwaar afrikaans verleden. is dat mens dom of is hij gewoon van kwade trouw? al die miljoenen richting islamlanden..?
Ah, was dat even vergeten, brengt klaarheid in dat mistig djihad-wolf met schaapkenskleren boot:
https://www.youtube.com/watc...